Ο Λεονάρντο Μπονούτσι, μετά το αποτυχημένο πέρασμά του από την Γερμανία και την Ουνιόν Βερολίνου, αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του και όπως όλα δείχνουν ο Ιταλός αμυντικός θα συνεχίσει να αγωνίζεται εκτός Ιταλίας.
Ο 36χρονος αμυντικός βρίσκεται σε συζητήσεις με την Φενέρμπαχτσε προκειμένου να ενταχτεί στο δυναμικό της και να αγωνιστεί στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης μέχρι το τέλος της σεζόν.
Μάλιστα ο Μπονούτσι ανάρτησε στα social media μια φωτογραφία μαζί με τον ατζέντη του Αλεσσάντρο Λούτσι στο αεροπλάνο με προορισμό την Πόλη.
Ο τουρκικός σύλλογος μάλιστα με ανακοίνωσή του έκανε γνωστό την πορεία των διαπραγματεύσεων μεταξύ των δύο πλευρών. «Ο σύλλογός μας, ο οποίος εργάζεται για την ενίσχυση της ποδοσφαιρικής μας ομάδας κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου. Ξεκίνησε τις μεταγραφικές διαπραγματεύσεις με τον αμυντικό Λεονάρντο Μπονούτσι. Ο Ιταλός ποδοσφαιριστής θα έρθει σήμερα στην Κωνσταντινούπολη για υγειονομικούς ελέγχους και περαιτέρω συναντήσεις», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Φενέρ.
Στο πρώτο κομμάτι της φετινής σεζόν ο Ιταλός σέντερ μπακ πραγματοποίησε 10 συμμετοχές με την Ουνιόν Βερολίνου, έχοντας ένα γκολ στο ενεργητικό του.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:
🟡🔵✈️ Leonardo Bonucci, on his way to Istanbul with his agent Alessandro Lucci as he will sign as Fenerbahçe player in the next hours.
Μια καραμέλα που έχει λιώσει. Η ΚΕΔ του Στεφάν Λανουά, δεν φαίνεται να αξιολογεί τα δεδομένα από τις προπονήσεις, τις απαντήσεις στα γρήγορα τεστ, την παρουσία του στα γήπεδα, την αυτό-αξιολόγηση…
Ο δικηγόρος του Φρανκ Ριμπερί χαρακτήρισε δημοσιεύματα που «συνδέουν» τον πελάτη του με την υπόθεση Έπσταϊν ως ψευδή και προειδοποίησε ότι θα κινηθεί νομικά.
Στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στη δράση μπήκε ο Κέντρικ Ναν, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη και όπως όλα δείχνουν θα είναι στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν για το ματς της Παρασκευής κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.
Με Τσέριν, Τουμπά και Σάντσες η αποστολή του Παναθηναϊκού για τον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ - Πρόβλημα με τον Κώτσιρα