Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βασίλης Καρράς: «Θέλω ένα αξιοπρεπές τέλος, να μην σέρνομαι στην πίστα» - Η δεύτερη καριέρα

Βασίλης Καρράς: «Θέλω ένα αξιοπρεπές τέλος, να μην σέρνομαι στην πίστα» – Η δεύτερη καριέρα

«Ετοίμασα τα γεράματά μου, είμαι ήδη αγρότης» είχε πει το 2015 - «Karra’s Farm», ο πράσινος «παράδεισος» έξω από το Κοκκινοχώρι Καβάλας όπου καλλιεργούσε βιολογικά προϊόντα - Η τελευταία του επιθυμία

Μετά από εξαιρετικά επιτυχημένη διαδρομή στο λαϊκό τραγούδι, ο Βασίλης Καρράς ήξερε πως ό,τι ήταν να πετύχει στον καλλιτεχνικό χώρο το είχε ήδη κάνει. Γνώριζε επίσης ότι δεν ήταν μικρός σε ηλικία και, έχοντας διανύσει περισσότερα από 40 χρόνια στο τραγούδι, ήδη από το 2015 είχε θέσει τα θεμέλια για τη νέα του καριέρα – να γίνει αγρότης.

Όπως είχε πει ίδιος σε συνέντευξή του το 2015, σκεφτόταν ότι πλησίαζε η μέρα που θα σταματούσε να τραγουδά και αυτό διότι δεν ήθελε οι θαυμαστές και όσοι μεγάλωσαν με τα τραγούδια του να τον δουν να σέρνεται στην πίστα. «Δεν θέλω να με δουν να σέρνομαι στην πίστα. Δε θέλω αυτό το τέλος» ειχε πει χαρακτηριστικά και είχε τονίσει ότι «όπως ο ηθοποιός έτσι και ο τραγουδιστής έχει το ίδιο μικρόβιο να τραγουδά μέχρι να κλείσει τα μάτια του».

«Θέλω να έχω ένα αξιοπρεπές τέλος, ετοίμασα τα γεράματά μου»

«Θέλω να έχω ένα αξιοπρεπές τέλος. Θα καταλάβω πότε είναι. Ετοίμασα τα γεράματά μου, είμαι ήδη αγρότης» είχε πει, αποκαλύπτοντας ότι είχε στήσει τα θεμέλια της νεάς επαγγελματικής του δραστηριότητας μακριά από τις πίστες.

Όταν ο Καρράς άφησε τις πίστες, για να φτιάξει τη δική του φάρμα και να γίνει αγρότης

Ο Βασίλης Καρράς στα γεράματα πια είχε αποκτήσει νέα επαγγελματική ιδιότητα και έγινε παραγωγός βιολογικών προϊόντων – καλλιεργούσε κεράσια, σύκα, σταφύλια, καρύδια και ελιές.

Έξω από το Κοκκινοχώρι κατάφερε να μετατρέψει το άγονο και πετρώδες έδαφος της περιοχής σε έναν πράσινο «παράδεισο» με οπωροφόρα δένδρα, ελιές, καινούργιες καλλιέργειες, παραδοσιακά σπίτια, χτιστούς φούρνους και μια τεχνητή λίμνη. Πρόκειται για το «Karra’s Farm».

Ο Βασίλης Καρράς είχε αρχίσει να κάνει τα πρώτα του βήματα στον χώρο της πρωτογενούς παραγωγής τουλάχιστον την τελευταία 10ετία, ενώ στην περίοδο της καραντίνας ήταν που ξεκίνησε να ασχολείται εντατικά με την παραγωγή και καλλιέργεια αγροτικών προϊόντων.

Ο λαϊκός τραγουδιστής μιλώντας στην κάμερα του GRTimes.gr το 2020, εξήγησε γιατί επέλεξε να γίνει αγρότης. «Βλέποντας ότι η δουλειά μου τα τελευταία χρόνια παίρνει τον κατήφορο, ήθελα να ασχοληθώ με τον αγροτικό τομέα, γιατί πιστεύω ότι η χώρα μας αυτό έχει να δώσει και τον τουρισμό. Τίποτε άλλο» ανέφερε ο ίδιος.

Και συνεχίζοντας, επισήμανε: «Ευτυχώς δεν έχω πάρει ποτέ κανένα φράγκο επιδότηση από το κράτος και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. (…) Κάνω τον αγώνα μου προσπαθώντας όσο μπορώ να μη ρίχνω φάρμακα που βλάπτουν τη δημόσια υγεία, μόνο όσο πιο ελαφριά γίνεται. Θα κάνω τον αγώνα μου και πιστεύω θα πετύχω».

Τελευταία του επιθυμία να κηδευτεί στο Κοκκινοχώρι Καβάλας

Δυστυχώς, ο αγαπημένος τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα, 24 Δεκεμβρίου του 2023, στο Ιατρικό Διαβαλκανικό της Θεσσαλονίκης όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες.

Η κηδεία του τραγουδιστή θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στο Κοκκινοχώρι Καβάλας. Αυτή ήταν και η τελευταία του επιθυμία, καθώς υπήρε ο τόπος καταγωγής του, καθώς και ο τόπος στον οποίο δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά και που προσέφερε μεγάλο έργο κατά τα τελευταια χρόνια.

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024