
Πάτρα: Αυτοπυροβολήθηκε 22χρονος στρατιωτικός
Φέρεται να είχε εκμυστηρευθεί σε φίλο του, την πρόθεσή του να βάλει τέρμα στη ζωή του.
Σε σοβαρή κατάσταση, στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας μεταφέρθηκε νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής ένας 22χρονος στρατιωτικός.
Ο νεαρός αυτοπυροβολήθηκε στο σπίτι του, στο κέντρο της Πάτρας και σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 φέρεται να είχε εκμυστηρευθεί σε φίλο του, την πρόθεσή του να βάλει τέρμα στη ζωή του.
Οι ίδιες πληροφορίες του tempo24 αναφέρουν ότι επικαλέστηκε προσωπικά προβλήματα.
Τον πυροβολισμό άκουσε γείτονας ο οποίος ειδοποίησε την μητέρα του.
Φέρεται να είχε εκμυστηρευθεί σε φίλο του, την πρόθεσή του να βάλει τέρμα στη ζωή του.
Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί, ο,τι ο νεαρός μεταφέρθηκε, μετά από μεγάλη κινητοποίηση ΕΚΑΒ και ΕΛ.ΑΣ. στον “Άγιο Ανδρέα” και όχι στο νοσοκομείο του Ρίου που εφημερεύει, καθώς έχει δοθεί εντολή τα σοβαρά περιστατικά να μεταφέρονται στο πλησιέστερο νοσοκομείο κάθε περιοχής, ανεξάρτητα αν εφημερεύει ή όχι.
Οι γιατροί αυτές τις ώρες δίνουν σκληρή μάχη στο χειρουργείο για να τον κρατήσουν στη ζωή, καθώς ο 22χρονος έχασε πολύ αίμα.
- Προμηθέας Πάτρας – Παναθηναϊκός 63-96: Ξέσπασαν οι «πράσινοι»
- Κόρινθος: Μία σύλληψη για τον θάνατο της 43χρονης που καταπλακώθηκε από μπαλκόνι – Αναζητείται η ιδιοκτήτρια του κτιρίου
- LIVE: Παναιτωλικός – Ατρόμητος
- Αμερικανοί πράκτορες συνέλαβαν την ανιψιά του Ιρανού στρατηγού Κασέμ Σολεϊμανί και την κόρη της
- Σεισμός τώρα στη Θεσπρωτία
- Μαγιόρκα – Ρεάλ Μαδρίτης 2-1: Σοκ για τη «Βασίλισσα», δώρο τίτλου στη Μπαρτσελόνα!