Καρβαλιάλ: «Οι αλλαγές πρέπει να γίνουν… χθες – Να ενώσουμε την ομάδα»
Ο Κάρλος Καρβαλιάλ παρουσιάστηκε το μεσημέρι της Τρίτης (5/12) μετά τον Πέδρο Άλβες με τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού να αναφέρεται στους στόχους της ομάδας αλλά και τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν άμεσα.
Ο Κάρλος Καρβαλιάλ πήρε τη «σκυτάλη» από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού με τον νέο προπονητή των «ερυθρόλευκων» να προχωράει στις πρώτες του δηλώσεις.
Ο Πορτογάλος στάθηκε στους στόχους που έχει θέσει για την ομάδα και τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν σύντομα.
Αρχικά ο νέος αθλητικός διευθυντής των Πειραιωτών, Πέδρο Άλβες, έκανε μία μικρή εισαγωγή για τον Καρβαλιάλ λέγοντας:
«Σήμερα είναι ιδιαίτερη στιγμή, καθώς καλωσορίζω ένα προπονητή, τον οποίο πιστεύω πολύ, τον γνωρίζω καλά κι έχω εμπιστοσύνη τόσο στον ίδιο, όσο και στην ομάδα του.
Η επιλογή του Καρβαλιάλ είναι δική μου, καθώς είναι ένας άνθρωπος που εμπιστεύομαι πολύ καλά και πιστεύω ότι μπορεί να ανταπεξήλθε στην πίεση,. Κι όταν ο πρόεδρος με εμπιστεύτηκε για να προτείνω έναν προπονητή ήταν ο πρώτος άνθρωπος που σκέφτηκα και πιστεύω ότι μπορεί να τα καταφέρει».
Αναλυτικά όσα είπε ο Καρβαλιάλ:
«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό και επιστρέφω στην Ελλάδα. Κι εγώ κι οι συνεργάτες μου γνωρίζουμε το μέγεθος του Ολυμπιακού, ξέρουμε ότι είμαστε μία από τις σημαντικότερες ομάδες, του κόσμου, το πιστεύουμε και το ξέρουμε πολύ καλά αυτό.
Το γεγονός ότι μετά από μία βαριά ήττα στην Ευρώπη 6.000 φίλοι του Ολυμπιακού τον ακολούθησαν στον Βόλο για να παρακολουθήσουν τον επόμενο αγώνα του πρωταθλήματος, είναι ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα του μεγαλείου του. Μόνο ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να το καταφέρει αυτό».
Για τις αγωνιστικές προκλήσεις και πόσο θα χρειαστεί για να δει την ομάδα που θέλει: «Η υποχρέωση να κερδίζουμε πάντα υπάρχει.
Έχω μεγάλη εμπειρία και σε διάφορα πρωταθλήματα, οπότε το μόνο που θα πω είναι οι αλλαγές να γίνουν… χθες , οι αλλαγές πρέπει να γίνονται σύντομα. Ο πρώτος στόχος είναι να νικήσουμε το επόμενο παιχνίδι που έρχεται».
Για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν: «Η προτεραιότητα είναι να ενώσουμε την ομάδα. Να είμαστε όλοι μαζί όπως και οι οπαδοί. Όταν ενωθούμε μπορούμε να γίνουμε μία μεγάλη δύναμη».
- Ερντογάν: «Η Δύση χάνει όλα τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούσε για να καταδικάζει και να απειλεί άλλες χώρες»
- Σεισμός 4,6 Ρίχτερ στα ανοικτά της Κρήτης
- Ο Τραμπ ζητά αύξηση των αμυντικών δαπανών κατά 500 δισ. δολάρια για να φτιάξει τον «Ονειρικό Στρατό»
- Χαϊδάρι: Φορτηγό παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα 65χρονο πεζό στη Λεωφόρο Αθηνών
- Γιατί οι βρετανικές παμπ ζητούν κρατική στήριξη
- Βενεζουέλα: 100 οι νεκροί «μέχρι στιγμής» στην επίθεση των ΗΠΑ και παρόμοιος αριθμός τραυματιών