Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ελεάνα Παπαϊωάννου: «Δεν με ήθελαν στο Fame Story» - Η σχέση της με την Άσπα Τσίνα σήμερα

Ελεάνα Παπαϊωάννου: «Δεν με ήθελαν στο Fame Story» – Η σχέση της με την Άσπα Τσίνα σήμερα

«Μέσα στο σπίτι είχαμε μια δύσκολη σχέση με την Άσπα», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ελεάνα Παπαϊωάννου μιλώντας για την περίοδο του Fame Story.

Καλεσμένη στο πλατό του «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε η Ελεάνα Παπαϊωάννου. Η τραγουδίστρια μίλησε για την εποχή του Fame Story, τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τη σχέση της με την Άσπα Τσίνα.

«Δεν με ήθελαν στο Fame Story»

«Το ότι ήμουν στο Fame Story και ξεκίνησε η πορεία μου το οφείλω στη Ναταλία Γερμανού. Δεν με ήθελαν, λίγο η φιλοσοφική, λίγο το αμπέχονο, λίγο η εντεχνίλα που πήγα και είπα στην οντισιόν, έλεγαν «τι είναι τούτο;». Η Ναταλία Γερμανού είπε «αυτήν την θέλω στο Fame Story». Γιατί δεν το λες; Αφού έτσι είναι», ανέφερε αρχικά η Ελεάνα Παπαϊωάννου.

Η Ναταλία Γερμανού επιβεβαίωσε τα όσα είπε η Ελεάνα Παπαϊωάννου, με την τραγουδίστρια να επισημαίνει ότι της οφείλει ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ γιατί έτσι ξεκίνησε και η πορεία της. «Μου δόθηκε η ευκαιρία» συνέχισε η τραγουδίστρια.

«Επέμεινα πολύ αλλά για να είμαστε και απολύτως ειλικρινείς μου έβαλε την ιδέα και μου είπε θα χάσετε αν δεν την έχετε ο Πέτρος Ίμβριος», σημείωσε από την πλευρά της η Ναταλία Γερμανού.

Εκείνη την εποχή υπήρχε μια αγνότητα σε όλους. Ίσως γι’ αυτό είχε και επιτυχία. Εγώ δεν πιστεύω ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν ήταν αγνός

«Πολλά νεύρα εκείνη την περίοδο, δεν ξέρω. Ο εγκλεισμός σου δημιουργεί τόσο πρωτόγνωρα συναισθήματα και νομίζεις ότι όλα είναι τόσο μεγάλα και τόσο σημαντικά. Ό,τι βιώνεις, ό,τι νιώθεις, ό,τι σου συμβαίνει νιώθεις ότι είναι κάτι πάρα πολύ μεγάλο», σημείωσε η Ελεάνα Παπαϊωάννου.

«Εκείνη την εποχή υπήρχε μια αγνότητα σε όλους. Ίσως γι’ αυτό είχε και επιτυχία. Εγώ δεν πιστεύω ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν ήταν αγνός. Είχε μια τηλεοπτική εμπειρία και ο καθένας από εμάς έπρεπε να βγάλει αυτό που είναι στο μέτρο που επιθυμεί.

«Είχαμε μια δύσκολη σχέση με την Άσπα»

Δεν ήρθε ο Μικρούτσικος να μας πει να βγάλουμε ίντριγκα. Μέσα στο σπίτι είχαμε μια δύσκολη σχέση με την Άσπα, κάτι το οποίο άλλαξε εντελώς όταν βγήκαμε. Μιλήσαμε και πολύ πρόσφατα ξανά. Αρκετά από τα παιδιά εκμεταλλεύτηκαν την επιτυχία του Fame Story», συμπλήρωσε η Ελεάνα Παπαϊωάννου.

«Μέσα στο σπίτι του Fame Story είχαμε μια δύσκολη σχέση με την Άσπα. Κάτι το οποίο άλλαξε εντελώς όταν βγήκαμε από το σπίτι του Fame Story. Μιλήσαμε και πολύ πρόσφατα ξανά. Ήταν μια δύσκολη σχέση. Δεν ξέρω δεν συναντήθηκαν ποτέ οι αύρες μας. Είχα κι εγώ πάρα πολλά νεύρα η αλήθεια είναι. Ήμουν λίγο οργιάζον νιάτο, κάπως με τα μυαλά στα κάγκελα. Ήταν και ο εγκλεισμός…», ανέφερε η τραγουδίστρια.

Sports in

Με Φουντούλη και Γεννηδουνιά συνεχίζει να γράφει ιστορία

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο Final 4 μετά από πέντε χρόνια και ήδη κάνει όνειρα για την ανάδειξη του σε πρωταθλητή Ευρώπης για τρίτη φορά μετά το 2002 και το 2018.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024