Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έκρηξη για Εύη Δρούτσα στο Fame Story: «Θα τα κάνω λαμπόγυαλο»

Έκρηξη για Εύη Δρούτσα στο Fame Story: «Θα τα κάνω λαμπόγυαλο»

Η Εύη Δρούτσα εξερράγη στο Fame Story με την άγνοια των σπουδαστών της μουσικής ακαδημίας.

Στο Fame Story επανήλθε το βράδυ της Πέμπτης η Εύη Δρούτσα προκειμένου να προσφέρει ένα ξεχωριστό masterclass στους σπουδαστές της μουσικής ακαδημίας.

Η έμπειρη στιχουργός δεν μάσησε στιγμή τα λόγια της και θέλησε να πει τα πράγματα με το όνομα τους στα παιδιά που συμμετέχουν στο νέο αυτό κύκλο του Fame Story.

«Μπαίνετε σε ένα καινούργιο φως άρα το φως το πίσω σβήνει. Ό,τι πάθατε, θα το ξεχνάτε. Όλα πίσω. Έπρεπε να γίνουν και γίνανε, τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Ούτε εσείς θα γίνετε τυχαία, όσοι γίνετε», σημείωσε η Εύη Δρούτσα μιλώντας στους σπουδαστές του Fame Story.

Το τραγούδι είναι του συνθέτη και του στιχουργού! Άρα δεν κάνετε για αυτή τη δουλειά αν δεν σέβεστε τους ανθρώπους που γράφουν τα τραγούδια

«Τραγουδάτε κάποια τραγούδια» τόνισε, σε έντονο ύφος, η Εύη Δρούτσα για να ρωτήσει κάποιους από τους σπουδαστές ποιοι είναι οι δημιουργοί των κομματιών που τους δόθηκαν αυτή την εβδομάδα. Εκείνοι όμως δεν γνώριζαν με αποτέλεσμα την έκρηξη της στιχουργού.

«Αν ξαναγίνει θα μπω μέσα και θα τα κάνω λαμπόγυαλο»

«Λοιπόν, δεν θα ξανατραγουδήσετε γιατί το τραγούδι δεν είναι δικό σας! Το τραγούδι είναι του συνθέτη και του στιχουργού! Άρα δεν κάνετε για αυτή τη δουλειά αν δεν σέβεστε τους ανθρώπους που γράφουν τα τραγούδια για να τα λέτε εσείς και να βγάζετε μεροκάματο. Γιατί αυτοί δεν παίρνουν μεροκάματο, παίρνουν μόνο αυτό που θέλουν να σας δώσουν», σημείωσε αρχικά η Εύη Δρούτσα.

«Αυτό να μην το δω ποτέ να ξαναγίνει γιατί θα μπω εδώ μέσα και θα τα κάνω λαμπόγυαλο» υπογράμμισε σε αυτή την συνάντηση με τους σπουδαστές στο νέο επεισόδιο του Fame Story.

Sports in

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του εκτός έδρας αγώνα με την Άστον Βίλα

Συνεχίζεται την Κυριακή (28/4) η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα Άστον Βίλα – Ολυμπιακός, όπως ενημέρωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024