Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έκανε έξαλλη τη Μαρία Σολωμού στο Fame Story - «Κοροϊδεύεις, νιώθω ότι βαριέσαι»

Έκανε έξαλλη τη Μαρία Σολωμού στο Fame Story – «Κοροϊδεύεις, νιώθω ότι βαριέσαι»

Η Μαρία Σολωμού βγήκε εκτός εαυτού με διαγωνιζόμενο στο Fame Story. «Ασχολήσου λίγο παραπάνω, δες το λίγο πιο σοβαρά» του είπε η ηθοποιός.

Ήταν στο δεύτερο επεισόδιο του Fame Story που η Μαρία Σολωμού έκανε την εμφάνισή της στο σπίτι του μουσικού ριάλιτι, με τους μαθητές να την υποδέχονται με χειροκροτήματα.

Η καθηγήτρια θεατρικής έκφρασης του μουσικού ριάλιτι Μαρία Σολωμού δεν άργησε να βγει εκτός εαυτού με έναν από τους συμμετέχοντες στο μουσικό ριάλιτι.

Αξιολογώντας την εμφάνιση και την ερμηνεία του Γιάννη Στεφανίδη, η Μαρία Σολωμού δεν μάσησε τα λόγια της όταν παρατήρησε πως ο σπουδαστής δεν έδειχνε ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

«Κοροϊδεύεις, νιώθω ότι βαριέσαι. Έλα, να σου πω κάτι… μπορείς να το κάνεις πάρα πολύ ωραία και φαίνεται ότι μπορείς να το κάνεις πάρα πολύ ωραία. Ασχολήσου λίγο παραπάνω, δες το λίγο πιο σοβαρά», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Σολωμού.

«Νομίζω ότι μπορεί να γίνει πολύ καλός τραγουδιστής αλλά νιώθω ότι δεν χρειάζεται και πολλές συμβουλές», συμπλήρωσε η Μαρία Σολωμού στο Fame Story.

Έτοιμοι για αποχώρηση στο Fame Story

Οι σπουδαστές της μουσικής ακαδημίας του Fame Story έχουν πάρει τα κομμάτια που θα παρουσιάσουν στο επερχόμενο live για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο μουσικό ριάλιτι του Fame Story.

Οι παίκτες του μουσικού ριάλιτι Fame Story προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους και να κάνουν τις πρώτες τους γνωριμίες στο μουσικό ριάλιτι.

Για έναν από τους παίκτες το μουσικό ταξίδι στην Ακαδημία του Fame Story θα τελειώσει πρόωρα.

Στο live του Fame Story την Παρασκευή θα ανακοινωθεί το όνομα του παίκτη που θα πρέπει να αφήσει το σπίτι μετά από μόλις 6 ημέρες διαμονής.

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024