Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τους «ψάρωσε» ο Νίνο - Ξανά στο Fame Story μετά από 21 χρόνια

Τους «ψάρωσε» ο Νίνο – Ξανά στο Fame Story μετά από 21 χρόνια

Ο Νίνο επέστρεψε μετά από 21 χρόνια στο Fame Story. Η «ψαρωτική» παρουσία του στο σπίτι της μουσικής ακαδημίας.

Η εμφάνιση του Νίνο στο νέο Fame Story «ψάρωσε» τους σπουδαστές της μουσικής ακαδημίας. Ο Νίνο μπήκε στο σπίτι του Fame Story και περιηγήθηκε σε όλους τους χώρους της μουσικής ακαδημίας.

«Στο Fame Story πάλι εγώ μετά από 21 χρόνια! Μ’ αρέσει το σπίτι, μ’ αρέσει. Μου θύμισε πολύ ωραία πράγματα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίνο το βράδυ της Πέμπτης.

Ο Νίνο έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο νέο Fame Story, το οποίο και επανήλθε στην τηλεοπτική μας πραγματικότητα από το περασμένο Σάββατο.

Χαμός στο Fame Story με τον Νίνο

Ειδικότερα, ενώ τα μαθήματα διαδέχονταν το ένα το άλλο, ο Νίνο επέστρεψε με φόρα στο Fame Story και προκάλεσε ντελίριο στους σπουδαστές.

«Εντάξει, μας αιφνιδίασε η αλήθεια είναι. Ήρθε, έτσι αμίλητος και ψαρωτικός, έκανε και έκατσε check σε όλα τα δωμάτια για να δει λίγο τη φάση» ανέφερε η Μαίρη στην κάμερα της μουσικής ακαδημίας.

Στη συνέχεια ο Νίκο περιηγήθηκε στο σπίτι, δίχως να πει κουβέντα, ώσπου να… σπάσει τη σιωπή και να χαιρετήσει του σπουδαστές του Fame Story.

«Τι κάνετε; Καλά; Παιδιά, δεν ήθελα να σας μιλήσω. Καλησπέρα σας. Τι κάνετε; Ήθελα να δω πως είναι το σπίτι. Συγχαρητήρια που το έχετε έτσι το σπίτι. Έτσι είχα μόνο εγώ τα πράγματα μου όταν ήμουν στο Fame Story. Βλέπω όμως τώρα πως το έχετε όλοι… βόμβα».

«Στο Fame Story πάλι εγώ μετά από 21 χρόνια! Μ’ αρέσει το σπίτι, μ’ αρέσει. Μου θύμισε πολύ ωραία πράγματα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίνο το βράδυ της Πέμπτης.

«Πώς τα βλέπετε;» τους ρώτησε κάποια στιγμή ο Νίνο, με κάποιον από τους σπουδαστές να αναφέρει πως είναι πολύ ωραία η εμπειρία. «Περνάτε καλά;» συνέχισε ο Νίνο και αναφέρθηκε στη δική του πρώτη μέρα στο Fame Story.

Όσο ήμουν μέσα στο σπίτι ήμουν προστατευόμενος του κοινού.  Μετά έφυγα μόνος μου. Όταν έφυγα από το Fame Story κατάλαβα ότι άλλαξε η ζωή μου μέσα σε μια μέρα

Το άγνωστο περιστατικό

«Την πρώτη ημέρα μπήκα στο Fame Story με μια βαλίτσα άπλυτα ρούχα από το σπίτι μου. Το πρώτο βράδυ λέω στον Γρηγόρη Πετράκο έχεις κάλτσες; Μου λέει τι εννοείς; Ήρθες στο σπίτι και δεν έφερες ρούχα; Λέω έφερα τα άπλυτα. Ήταν όλα μου τα ρούχα άπλυτα», θυμήθηκε χαρακτηριστικά ο Νίνο.

«Όσο ήμουν μέσα στο σπίτι ήμουν προστατευόμενος του κοινού.  Μετά έφυγα μόνος μου. Όταν έφυγα από το Fame Story κατάλαβα ότι άλλαξε η ζωή μου μέσα σε μια μέρα. Από το μηδέν στο ένα εκατομμύριο. Πέντε το πρωί δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι, είχε κόσμο» συνέχισε ο Νίνο.

Σχολιάζοντας κάποια από τα μαθήματα και τις ασκήσεις τους, ο τραγουδιστής είπε στους σπουδαστές της μουσικής ακαδημίας πως ο καθένας είναι μόνος του. «Δεν θα σας βοηθήσει κανένας σε τίποτα», σημείωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στους σπουδαστές. «Σας λέω την αλήθεια. Η πραγματικότητα έξω στον χώρο αυτό είναι πολύ σκληρή», υπογράμμισε.

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024