Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ισραήλ: Τραγικό θύμα της επιδρομής της Χαμάς, η Σάνι Λουκ, είχε επισκεφθεί και την Ελλάδα

Ισραήλ: Τραγικό θύμα της επιδρομής της Χαμάς, η Σάνι Λουκ, είχε επισκεφθεί και την Ελλάδα

Σπαρακτική η μητέρα αναζητά τη σορό του παιδιού της - Η κοπέλα είχε έρθει πριν λίγο καιρό και στην Ακρόπολη

Τραγικό θύμα της επιδρομής της Χαμάς στο Ισραήλ, η Γερμανίδα Σάνι Λουκ, πριν σχεδόν οκτώ μήνες είχε έρθει στην Ελλάδα και είχε επισκεφθεί την Ακρόπολη, όπως φαίνεται από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Σε σύμβολο της φρίκης του πολέμου αναδύεται αυτή τη στιγμή η προσωπική ιστορία της που συγκλονίζει τον πλανήτη, όπως και όλων των θυμάτων της σύρραξης στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, που γίνονται γνωστές οι ιστορίες τους.

Οι φρικαλέες εικόνες με τη δραματική τύχη της κοπέλας έκαναν το γύρο του κόσμου.

Άλλη τραγική φιγούρα, η μητέρα της Σάνι Λουκ  η οποία είδε σε βίντεο που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο, τους άνδρες της Χαμάς να σέρνουν πάνω σε καρότσα φορτηγού το άψυχο κορμί του κοριτσιού.

Αντικρύζοντας το ημίγυμνο πτώμα της κόρης της και αναγνωρίζοντας ότι πρόκειται για το παιδί της, η μητέρα απηύθυνε δραματικές εκκλήσεις από τη Γερμανία.

«Τρόπαιο» πολέμου

Η Σάνι Λουκ, 30 ετών, με καταγωγή από το Ισραήλ και τη Γερμανία, απήχθη από τα μέλη της Χαμάς, όταν επιτέθηκαν στο μουσικό φεστιβάλ που είχε πάει να παρακολουθήσει η κοπέλα. Αυτή ήταν και η αρχή των συγκρούσεων στη Γάζα, το ξέσπασμα του νέου πολέμου.

Τα τατουάζ στο σώμα της Σάνι και τα χαρακτηριστικά μαλλιά της ήταν εκείνα που αναγνώρισε η οικογένειά της στο βίντεο.

Σε ένα βίντεο που διέρρευσε και δόθηκε στη δημοσιότητα, εντοπίστηκε η 30χρονη Σάνι Λουκ μόνο με τα εσώρουχά της πάνω στην καρότσα ενός αγροτικού οχήματος, με στρατιώτες της Χαμάς να περιφέρουν το σώμα της ως τρόπαιο πολέμου.

Σύμφωνα με τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης, η Shani βρέθηκε στο Ισραήλ με εκδρομικό γκρουπ τουριστών. Στα νότια της χώρας ήταν, γιατί είχε πάει για να παρακολουθήσει το υπαίθριο μουσικό φεστιβάλ απ’ όπου και ξεκίνησε η αιματηρή επιδρομή.

Δραματική έκκληση από τη μητέρα της

Προς το παρόν δεν είναι δυνατό να υπάρξει επίσημη ταυτοποίηση από τις ισραηλινές αρχές για τη θανάτωση της κοπέλας, όμως η μητέρα της, σε απόγνωση, έδειξε το διαβατήριο της κόρης της και σπαρακτικά απηύθυνε έκκληση προς κάθε κατεύθυνση να βρεθεί τρόπος να της επιστραφεί η σορός του παιδιού της.

Τα τατουάζ στο σώμα της Σάνι Λουκ και τα χαρακτηριστικά μαλλιά της ήταν εκείνα που αναγνώρισε η οικογένειά της στο βίντεο που έκανε τον γύρο του κόσμου.

Η Σάνι Λουκ, πριν από οκτώ μήνες είχε έρθει και στην Ελλάδα, όπως προκύπτει από τα στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Εκεί είχε ανεβάσει αναρτήσεις με σχετικές φωτογραφίες από την επίσκεψή της στην Ακρόπολη όπου και εικονίζεται μαζί με φίλο της.

Sports in

Μπαρτζώκας ενόψει Final Four: «Να σταθούμε πιο τυχεροί από τα δύο προηγούμενα» (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, αλλά και για το επικείμενο Final Four.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024