«Τρέλα» Λίλαρντ για Γιάννη: «Τον αγαπώ…»
Τι είπε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ο Ντάμιαν Λίλαρντ.
Μέλι έσταξε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ο Ντάμιαν Λίλαρντ!
Ο πρώην σταρ των Μπλέιζερς αποθέωσε τον νέο του συμπαίκτη, ενώ μίλησε και για την απόφαση μετακόμισης στο Μιλγουόκι και τους Μπακς.
«Είναι τρελό γιατί 14 ημέρες πριν ο ατζέντης μου τηλεφώνησε και με ρώτησε… «Τι πιστεύεις για το Μιλγουόκι; Δεν είμαι σίγουρος για το Μαϊάμι αν θα συμβεί». Σκέφτηκα ότι θα ήταν καλή επιλογή.
Αγαπώ τον Γιάννη, μου αρέσουν ούτως η άλλως. Πέρασαν μέρες για να ξαναμιλήσουμε, ήξερα ότι οι Μπακς ήταν μια πιθανότητα. Απλώς δεν πίστευα ότι θα συνέβαινε στην πραγματικότητα».
- Νέα εποχή στο ελληνικό βόλεϊ: Η Novibet μεγάλος χορηγός ονοματοδοσίας της Volley League έως το 2028
- Ανοιχτά ενδεχόμενα για το πολιτικό του μέλλον άφησε ο Κωνσταντινόπουλος – «Νιώθω σίγουρος για αυτό που έκανα»
- Παραλήρημα Θεοχάρη στη Βουλή: «Αφού δεν σας ενδιαφέρει η Ελλάδα γιατί είστε βουλευτής», είπε στον Καζαμία – Χαμός στην Ολομέλεια
- Νέα Αριστερά: Οι ευθύνες της κυβέρνησης είναι τεράστιες για τον αφθώδη πυρετό στη Λέσβο
- Rosalia-Δημήτρης Παπαϊωάννου: Καθηλωτική συμμαχία πεφωτισμένης ποπ – «Ως Αφροδίτη της Μήλου»
- Ανακατασκευάζονται γέφυρες στα Τρίκαλα

