Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Οικονομική θέρμανση με ρεύμα: Ποια είναι η καλύτερη επιλογή για το σπίτι σου;

Οικονομική θέρμανση με ρεύμα: Ποια είναι η καλύτερη επιλογή για το σπίτι σου;

Χωρίς να «κάψουν» τον οικονομικό σου προϋπολογισμό.

Μπορεί ακόμα ο χειμώνας να αργεί αλλά θα πρέπει από τώρα να φροντίσετε για την θέρμανση του σπιτιού σας πριν σας βρουν οι χαμηλές θερμοκρασίες αγκαλιά με κουβέρτες και σκουφάκια μέσα στο σπίτι.

Με την τιμή του πετρελαίου και του φυσικού αερίου στα ύψη θα σκέφτεστε ήδη πια είναι η πιο οικονομική λύση θέρμανσης. Ναι μεν οι διάφοροι τρόποι θέρμανσης με ρεύμα θα σε βοηθήσουν να ανεξαρτητοποιηθείς από τα μειονεκτήματα της κεντρικής θέρμανσης, ωστόσο πρέπει να είσαι προσεκτικός κατά την επιλογή διότι το τελευταίο πράγμα που θες είναι ένας φουσκωμένος λογαριασμός ρεύματος.

Υπάρχουν πολλά θερμαντικά σώματα στην αγορά που καίνε λιγότερο ρεύμα χωρίς να «κάψουν» τον οικονομικό σου προϋπολογισμό.

Σε κάθε περίπτωση η ηλεκτρικές πηγές θέρμανσης είναι διαθέσιμες οποιαδήποτε στιγμή τις χρειαστείς και το μόνο που έχεις να κάνεις για να λειτουργήσουν, είναι να τις βάλεις στην πρίζα και να τις ενεργοποιήσεις.

Ας  δούμε ποια ηλεκτρικά θερμαντικά σώματα χαμηλής κατανάλωσης είναι διαθέσιμα στην αγορά.

Κλιματιστικό

Αν κλίνεις προς τη χρήση κλιματιστικού για φέτος τον χειμώνα… συγχαρητήρια! Τα air condition δεν παράγουν θερμότητα: αντλούν ενέργεια από τον εξωτερικό χώρο και τη μεταφέρουν μέσα, καταναλώνοντας μόνο την ενέργεια που απαιτείται για αυτή τη μεταφορά. Γι’ αυτό και αν φερθείς σωστά στο κλιματιστικό σου, θα σου το ανταποδώσει με την πιο οικονομική ζεστασιά που θα μπορούσες να έχεις.

Επέλεξε ένα κλιματιστικό με την προηγμένη τεχνολογία inverter, που υπόσχεται δυνατές αποδόσεις και εξοικονόμηση ενέργειας.

Θερμοπομπός

Από πολλούς θεωρούνται η πιο οικονομική θέρμανση με ρεύμα γιατί πιάνουν γρήγορα θερμοκρασία. Ο λόγος για τους θερμοπομπούς.

Επίσης, επειδή είναι ελαφριά, μεταφέρονται εύκολα και είναι απόλυτα ασφαλείς. Τα περισσότερα καινούρια μοντέλα διαθέτουν χρονοδιακόπτες και θερμοστάτες για μεγαλύτερη ευκολία και απόδοση.

Τα περισσότερα διαθέτουν ενσωματωμένα συστήματα ασφαλείας που σβήνουν τη θερμάστρα σε περίπτωση πτώσης ή υπερθέρμανσης, οπότε δεν χρειάζεται ποτέ να αισθάνεσαι ανασφαλείς για να αφήσεις το προϊόν χωρίς επίβλεψη, ιδίως όταν έχεις παιδιά.

Ηλεκτρικό καλοριφέρ

Όπως και οι θερμοπομποί τα ηλεκτρικά καλοριφέρ λαδιού είμαι ιδανικά για μικρούς χώρους και μπορούν να μεταφέρονται εύκολα.

Δεν απαιτεί εγκατάσταση και είναι σαφώς οικονομικότερο από την αγορά ενός κλιματιστικού.

Επιπλέον δεν απαιτείται σuντήρηση για τη λειτοuργία του καθώς δεν χρειάζεται να γίνει αντικατάσταση τοu λαδιού για ολόκληρη τη διάρκεια ζωής του καλοριφέρ.

Σόμπες αλογόνου/χαλαζία

Οι σόμπες χαλαζία κάνουν ελάχιστο θόρυβο και είναι πολύ αποδοτικές συσκευές θέρμανσης.

Αν θέλεις απλώς να θερμάνεις μια περιοχή ή να συμπληρώσεις τη θέρμανση σε ένα δωμάτιο, αυτή η σόμπα είναι η ιδανική επιλογή.

Οι περισσότερες σόμπες χαλαζία είναι εξοπλισμένες με ασφάλεια ανατροπής. Αυτό σημαίνει ότι αν πέσουν, θα κλείσουν αυτόματα.

Επιπλέον η αυτόματη απενεργοποίηση είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό ασφαλείας μιας σόμπας που θερμαίνεται πολύ, όπως μια σόμπα χαλαζία. Όταν το στοιχείο θέρμανσης γίνει πολύ ζεστό, αυτή η λειτουργία εξασφαλίζει ότι η σόμπα θα σβήσει.

Διαλέξετε λοιπόν από τώρα το κατάλληλο μέσο θέρμανσης μέσα από την απεριόριστη ποικιλία του SHOPFLIX.gr.

Θα τα βρείτε όλα σε συμφέρουσες τιμές και με ένα κλικ θα είναι έτοιμα για παράδοση σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.

Sports in

Μιλγουόκι Μπακς: Τα δεδομένα για Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ ενόψει του Game 6 (pic)

Τι συμβαίνει με την κατάσταση της υγείας των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024