Ολυμπιακός: «Εξαφανίζονται» τα εισιτήρια με Μπαρτσελόνα και Παρτίζαν
Ο κόσμος του Ολυμπιακού ετοιμάζεται να δώσει δυναμικό παρών στις κερκίδες του ΣΕΦ για την εκκίνηση της Euroleague.
Ο Ολυμπιακός έχει στρέψει την προσοχή του στις αναμετρήσεις για το Super Cup, όπου θα κριθεί ο πρώτος τίτλος της σεζόν, ωστόσο οι Ερυθρόλευκοι έχουν δώσει στη διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για τα δύο πρώτα εντός έδρας ματς της ομάδας.
Η διάθεση για τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα (13/10, 21:15) ξεκίνησε χθες (25/9) και ήδη οι φίλοι του συλλόγου ετοιμάζονται να δώσουν δυναμικό παρών, αφού μέσα σε μία μέρα «εξαφανίστηκαν» 2.000 εισιτήρια και έχουν απομείνει άλλα 2.800 για το sold out.
Παράλληλα ξεκίνησε η διάθεση και για την αναμέτρηση απέναντι στην Παρτίζαν (19/10, 21:15), όπου μέσα σε μία μέρα επίσης, έχουν φύγει ήδη 800 εισιτήρια από τους οπαδούς της ομάδας του Πειραιά, που δείχνουν έμπρακτά την στήριξή τους.
- Ιράν: Η ρωσική Rosatom καταδικάζει το πλήγμα στο πυρηνικό εργοστάσιο της Μπουσέχρ
- Ρωσία: Ενας νεκρός και ζημιές σε κτίρια από επίθεση ουκρανικών drones στην Κρασνοντάρ
- Ιράν: Για πλήγμα στο πυρηνικό εργοστάσιο της Μπουσέχρ ενημερώθηκε ο ΔΟΑΕ
- Στενά του Ορμούζ: Οι ΗΠΑ έπληξαν με διατρητικές βόμβες εγκαταστάσεις πυραύλων κατά πλοίων επιφανείας
- Φλόριντα: Νέα εκτέλεση θανατοποινίτη – Είχε απαγάγει, βιάσει και σκοτώσει νεαρή μητέρα
- Ιράν: 2 νεκροί από «θραύσματα πυραύλων» στο Τελ Αβίβ – Νέα ομοβροντία ιρανικών πυραύλων κατά του Ισραήλ

