Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αναβάλλονται συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις λόγω κακοκαιρίας - Οι νέες ημερομηνίες

Αναβάλλονται συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις λόγω κακοκαιρίας – Οι νέες ημερομηνίες

Ανακοινώθηκαν οι νέες ημερομηνίες για τις συναυλίες και παραστάσεις που ακυρώθηκαν λόγω κακοκαιρίας Daniel.

Ακυρώθηκαν αρκετές συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις λόγω της κακοκαιρίας Daniel.

Δεν θα πραγματοποιηθεί η συναυλία της διεθνούς φήμης μουσικού και συνθέτριας Ευανθίας Ρεμπούτσικα που επρόκειτο να ανοίξει το βράδυ της Δευτέρας τη φετινή Βαλκανική Πλατεία και ήταν αφιερωμένη στον Γιώργο Μιχαήλοβιτς τον φύλακα των Συμμαχικών Κοιμητηρίων του Ζέιντελικ και της ελληνοσερβικής φιλίας.

Για οποιαδήποτε επιπλέον αλλαγή στο πρόγραμμα της 24ης Βαλκανικής Πλατείας λόγω έντονων καιρικών φαινομένων θα υπάρχει ενημέρωση και μέσω της ιστοσελίδας του δήμου Νεάπολης – Συκεών.

Η τελετή έναρξης ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Γιώργου Μιχαήλοβιτς, του ανθρώπου που συμβόλισε με ολόκληρη τη ζωή του την ελληνοσερβική φιλία. Πριν την έναρξη της συναυλίας σε συνεργασία με το Σερβικό Προξενείο είχε προγραμματιαστεί παρουσίαση ενός μικρού ντοκιμαντέρ με τον τίτλο «Φύλακας Τιμής και Υπερηφάνειας» (με ελληνικούς υπότιτλους) αφιερωμένο στον φύλακα των ψυχών του Zέιντελικ.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε και Δημήτρη Μπάση + Kalliope, Ιουλία Καραπατάκη, Δημήτρη Μυστακίδη, “Baklava” (Βόρεια Μακεδονία), Era Rusi – Ylli Baka (Αλβανία), παραδοσιακά Χορευτικά Συγκροτήματα, Ορχήστρα Ποικίλης Μουσικής του Δημοτικού Ωδείου Νεάπολης-Συκεών.

Επιπλέον υπάρχει η Ημέρα Κύπρου, το παιδικό πρόγραμμα που απλώνεται σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης αλλά και μία ξεχωριστή έκθεση φωτογραφίας με τον τίτλο «Οι δρόμοι των Πεχλιβάνηδων» η οποία εγκαινιάζεται στις 8 το βράδυ της Τρίτης 5 Σεπτεμβρίου.

Κότσιρας και Πασχαλίδης στο Θέατρο Γης

Παράλληλα, στη Θεσσαλονίκη αναβάλλεται και η αποψινή συναυλία των Γιάννη Κότσιρα και Μίλτου Πασχαλίδη στο Θέατρο Γης. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η συναυλία μεταφέρεται για αύριο, Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου στο κλειστό γήπεδο ΠΑΟΚ (ΠΑΟΚ Sports Arena).

Τα εισιτήρια ισχύουν για τη νέα ημερομηνία χωρίς να χρειάζεται η αντικατάσταση τους.

Ο Γιάννης Κότσιρας και ο Μίλτος Πασχαλίδης συναντιούνται για πρώτη φορά επί σκηνής. Με την καλλιτεχνική του ευαισθησία και τη λατρεία του για τη μουσική με σχεδόν 30 χρόνια καλλιτεχνικής πορείας, ο Γιάννης Κότσιρας ξεχωρίζει στις ζωντανές του εμφανίσεις με τον τρόπο που προσεγγίζει τις ρίζες µε βαθύ σεβασμό αλλά και µε ματιά «προσωπική».

Μοναδική εμπειρία αποτελούν και οι ζωντανές εμφανίσεις του Μίλτου Πασχαλίδη, που συνδυάζοντας στοιχεία ετερόκλητα, έχουν καθορισμένη αρχή αλλά άγνωστο τέλος παρασύροντας τον θεατή σε μια άκρως ενδιαφέρουσα μουσική περιπέτεια.

Πάνος Μουζουράκης στο Φράγμα Θέρμης

Η συναυλία του Πάνου Μουζουράκη στο Φράγμα Θέρμης για την ενίσχυση του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο μεταφέρθηκε για τις 17 Σεπτεμβρίου λόγω της κακοκαιρίας. Η τιμή του εισιτηρίου είναι συμβολική στα 2€ και ο χώρος θα διαμορφωθεί ειδικά ώστε να εξυπηρετήσει άρτια το κοινό, με 3500 θέσεις καθήμενων και πρόβλεψη για θέσεις εγκύων και ΑΜΕΑ.

«Η μετεωρολογική πρόγνωση δεν μας επιτρέπει να ριψοκινδυνεύσουμε μια τέτοια υπέροχη συναυλία η οποία και είναι sold out», αναφέρεται και για την αποψινή συναυυλία του Πάνου Μουζουράκη στο Φράγμα Θέρμης που αναβάλλεται για τις 17 Σεπτεμβρίου.

Διεθνές φεστιβάλ της Πάτρας

Λόγω των έντονων βροχοπτώσεων των επόμενων ημερών και μετά την επίσημη ανακοίνωση από τους αρμόδιους φορείς αναβάλλεται και η συναυλία του Γιάννη Χαρούλη στην Πάτρα.

Το πρόγραμμα που έχει επιλέξει, ισορροπεί ανάμεσα στην παράδοση, στη ροκιά και την έμπνευση της στιγμής, παρουσιάζοντας τον νέο του δίσκο «ΚΟΛΙΜΠΡΙ». Η νέα ημερομηνία που ανακοινώθηκε είναι 14 Σεπτεμβρίου και σύμφωνα με τους διοργανωτές τα εισιτήρια ισχύουν κανονικά.

Ακόμη, σύμφωνα με την ενημέρωση του Διεθνούς φεστιβάλ της Πάτρας γίνεται γνωστό ότι αναβάλλονται και οι προγραμματισμένες για σήμερα Δευτέρα στις 9.30 το βράδυ θεατρικές παραστάσεις «Οιδίπους Τύραννος» και «Τα ίσια ανάποδα» που θα πραγματοποιούνταν αντίστοιχα στο «Δημοτικό Θερινό Θέατρο» και στο «Ανοιχτό Θέατρο Κρήνης».

Χρήστος Μάστορας και Αναστασία στα Ιωάννινα

Η προγραμματισμένη συναυλία που είχαν οι «ΜΕΛΙSSES» με τον Χρήστο Μάστορα στα Γιάννενα αναβλήθηκε. Το συγκρότημα μαζί με την τραγουδίστρια Αναστασία ήταν να εμφανιστούν στο θέατρο Φρόντζου ωστόσο όπως έκανε γνωστό ο τραγουδιστής με ανακοίνωση στο Instagram η εμφάνισή τους αναβάλλεται για την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου.

«Οι Μέλισσες και η εταιρεία παραγωγής ενημερώνουν το κοινό ότι την προγραμματισμένη συναυλία MELISSES Για Πάντα / special guest Αναστασία, στα Ιωάννινα Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου στο θέατρο Φρόντζου δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω προβλέψεις πολύ έντονων καιρικών φαινομένων (βροχές και καταιγίδες)».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024