Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μια διαφορετική συναυλία: Σκυλάκια «ερμηνεύουν» κλασική μουσική

Μια διαφορετική συναυλία: Σκυλάκια «ερμηνεύουν» κλασική μουσική

Τα σκυλάκια πέρασαν από κάστινγκ και τρίμηνη εκπαίδευση για να πάρουν τον ρόλο!

Ένα ομολογουμένως διαφορετικό φεστιβάλ κλασικής μουσικής είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι κάτοικοι της Κοπεγχάγης στη Δανία με πρωταγωνιστές… τρία σκυλάκια!

Πλάνα από τις πρόβες δείχνουν τα γλυκύτατα σκυλάκια να συμμετέχουν στην εκτέλεση του Hunting Sympony, ενός ελάχιστα γνωστού έργου του πατέρα του Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ, Λεοπόλδου.

Όπως αναφέρει το BBC, ο μαέστρος Άνταμ Φίσερ, πέρασε από κάστινκγ δεκάδες σκύλους για τους ρόλους, θέλοντας να τιμήσει την επιθυμία του συνθέτη, ένα μέρος της Συμφωνίας να συνοδεύεται από κυνηγόσκυλα που γαυγίζουν.

Σύμφωνα με το euronews, το Hunting Sympony, είναι ένα κομμάτι κλασικής μουσικής, στο οποίο οι σκύλοι διαδραματίζουν εξέχοντα ρόλο και ιστορικά έχουν συμμετάσχει στην εκτέλεσή του, συνήθως μέσω ηχογραφήσεων.

Οι Cookie, Sophus και Sica επιλέχθηκαν για τις ικανότητές τους στο γαύγισμα και πέρασαν από τρίμηνη εκπαίδευση, όχι μόνο να γαυγίζουν με εντολή, αλλά και για να παραμένουν ήσυχα στην υπόλοιπη παράσταση.

«Αν έπρεπε να είμαι εγώ εκεί, θα είχα άγχος αλλά τώρα η προσοχή είναι στραμμένη πάνω στην Cookie, αυτή είναι η σταρ, εγώ δίνω απλά τις λιχουδιές» λέει η ιδιοκτήτριά της.

Σκύλος το έσκασε για να παρακολουθήσει συναυλία των Metallica

Φαίνεται πως τα σκυλάκια είναι φιλόμουσα καθώς χθες ο Storm το έσκασε από το σπίτι του για να παρακολουθήσει μια συναυλία των Metallica.

Το τετράποδο τρύπωσε στο στάδιο, πιάνοντας μάλιστα θέση στις κερκίδες και απόλαυσε και μερικές από τις επιτυχίες των Metallica, όπως τα «Whiplash», «One» και «Enter Sandman».

Φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο, έγινε viral, με το συγκρότημα να ανεβάζει μία χιουμοριστική ανάρτηση στις επίσημες σελίδες του στα social media.

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024