Γκαρσία: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος, θα ήθελα να παίξουμε πιο δυνατά»
Απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα του Πανσερραϊκού κόντρα στην ΑΕΚ έμεινε ο Πάμπλο Γκαρσία.
Ο Πανσερραϊκός παρουσιάστηκε εξαιρετικός απέναντι στην ΑΕΚ, μένοντας ωστόσο στο 1-1, με τους Σερραίους να μπορούσαν κάλλιστα να πάρουν ακόμα και τους τρεις βαθμούς.
Ο Πάμπλο Γκαρσία ήταν πολύ ικανοποιημένος με την εμφάνιση της ομάδας του, τονίζοντας παράλληλα πως θα ήθελε να τους δει να παίζουν ακόμα πιο δυνατά.
Οι δηλώσεις του Πάμπλο Γκαρσία:
«Είμαι πολύ ικανοποιημένος! Δεν είναι καθόλου εύκολο να παίζεις κόντρα στην ΑΕΚ. Είχαμε ένα μεγάλο ταξίδι. Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό με δέκα παίκτες. Σήμερα, θα ήθελα να παίξουμε πιο δυνατά.
Δεν μπορώ να πω αν αυτό είναι τύχη… Είχαμε ένα πολύ καλό τερματοφύλακα, αλλά είχαμε και πολλούς τραυματίες πριν το ματς. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, με την εμφάνιση μας».
- Ο νέος δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μαμντάνι κατήργησε εκτελεστικά διατάγματα του προκατόχου του
- Γάζα: Πολύ ανήσυχος ο Γκουτέρες για την απόφαση του Ισραήλ να απαγορεύσει την πρόσβαση σε δεκάδες ΜΚΟ
- Χιονοστιβάδες στην Ιταλία στοίχισαν τη ζωή σε τρεις ανθρώπους
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Κανόνες τέλος. Ζήτω το κέρδος!
- Έντεκα νεκροί στη Βραζιλία σε δυστύχημα μεταξύ φορτηγού και λεωφορείου
- Προάστιο της Νέας Υόρκης «θάφτηκε» κάτω από ενάμιση μέτρο χιόνι