Ένα σπάνιο στιγμιότυπο με τη Μαρινέλλα, τη Νόρα Βαλσάμη και τον Βασίλη Τσιβιλίκα δημοσίευσε το στούντιο Κλεισθένης. Ο φωτογράφος των καλλιτεχών κάνει συχνά αναρτήσεις από τις προηγούμενες δεκαετίες παρουσιάζονται προσωπικότητες του κινηματογράφου, του θεάτρου και του πενταγράμμου σε πιο ιδιαίτερες στιγμές του.

Το αρχείο του βρίσκεται στο στούντιό του, που διατηρείται μέχρι σήμερα και το διαχειρίζεται για αυτόν ο Νίκος Βασιλάκης.

Μια χαρούμενη καλλιτεχνική παρέα

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε ο επίσημος λογαριασμός του στούντιο στο Instagram, η Μαρινέλλα φαίνεται χαμογελαστή, να κρατά ένα τριαντάφυλλο, δίπλα στους ηθοποιούς.

Ένα φωτογραφικό ταξίδι

Το φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι από το 1985, κατά την επίσκεψη της τραγουδίστριας στην πρεμιέρα της παράστασης «Πικ-Νικ», μαζί με τους Νόρα Βαλσάμη, Βασίλη Τσιβιλίκα και Γιώργο Μεσσάλα.

«Ο Κλεισθένης φωτογραφίζει την Μαρινέλλα στην επίσκεψη της στην πρεμιέρα της παράστασης Πικ νικ στο πάτωμα με την Νόρα Βαλσάμη και τον Βασίλη Τσιβιλίκα στους πρωταγωνιστικούς ρόλους στο θέατρο Μπρόντγουαιη στις 17-10-1985. Μαζί τους στη φωτογραφία ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιώργος Μεσσάλας. Αδημοσίευτη φωτογραφία», γράφει.