Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σπάνιο βίντεο με Αλίκη Βουγιουκλάκη και Νόρα Βαλσάμη

Σπάνιο βίντεο με Αλίκη Βουγιουκλάκη και Νόρα Βαλσάμη

Σπάνιες εικόνες από την Αλίκη Βουγιουκλάκη να γιορτάζει με τη Νόρα Βαλσάμη το Πάσχα του 1992.

Ένα σπάνιο βίντεο με την Αλίκη Βουγιουκλάκη να γιορτάζει το Πάσχα με τη Νόρα Βαλσάμη στο εξοχικό της στον Θεολόγο το 1992 δόθηκε στη δημοσιότητα.

Το ακυκλοφόρητο βίντεο από το 1992 με την Αλίκη Βουγιουκλάκη αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του Studio Kleisthenis στο Instagram.

Η σελίδα δημοσιεύει σπάνιο υλικό από το αρχείο του φωτογράφου Κλεισθένη Δασκαλάκου. Πριν από λίγες ώρες ανέβασε ένα εξαιρετικά σπάνιο βίντεο με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Σε αυτό, η Αλίκη Βουγιουκλάκη φαίνεται να κρατά μια λαμπάδα στην εκκλησία, την ημέρα της Ανάστασης. Όπως αναφέρεται στην ανάρτηση, το βίντεο χρονολογείται από το 1992. Τα πλάνα της Αλίκης Βουγιουκλάκη είναι από τον Θεολόγο, όπου είχε το εξοχικό της.

Σπάνιο βίντεο με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

«Σπανιότατο βίντεο. Η Αλίκη το βράδυ της Ανάστασης στις 25 Απριλίου του 1992 στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στον Θεολόγο Φθιώτιδας. Μαζί με τους Τάκη Βουγιουκλάκη, Έφη Πίκουλα, Νόρα Βαλσάμη και Ερρίκο Ανδρέου.

Την επόμενη μέρα ακολουθεί μεγάλο παραδοσιακό γλέντι στο θρυλικό εξοχικό που διατηρεί στην περιοχή, με την ίδια και την αγαπημένη φίλη της Νόρα να ξεφαντώνουν στο χορό με τα νησιώτικα τραγούδια του Γιάννη Πάριου.

Στη μεγάλη συντροφιά τους και η λατρεμένη μητέρα της Έμυ καθώς και η επιστήθια φίλη ετών Μουμού Ηλιόπουλου», σημειώνεται χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης, μεταφέροντάς μας 31 χρόνια πίσω.

Ήταν στον Θεολόγο, όπου είχε το αγαπημένο της εξοχικό, που η Αλίκη Βουγιουκλάκη πέρασε και το τελευταίο Πάσχα πριν φύγει από τη ζωή. Είχε κοντά της ελάχιστα αγαπημένα της πρόσωπα και δεν ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετη. Παραπονιόταν για κάποιες ενοχλήσεις στην κοιλιά.

Η Αλίκη μετά το Πάσχα επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη για τις παραστάσεις της στη «Μελωδία της Ευτυχίας». Η τελευταία της παράσταση θα ήταν δύο εβδομάδες μετά, στις 28 Απριλίου του 1996.

Sports in

Άποντος ο Σλούκας στην Euroleague για πρώτη φορά μετά το 2019

Δεν έβαλε ούτε πόντο για πρώτη φορά μετά τις 30 Οκτωβρίου 2019 σε ένα Φενερμπαχτσέ – Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024