
Χάνει το Παγκόσμιο ο Ποκουσέφσκι για τη Σερβία
Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι όπως όλα δείχνουν θα απουσιάσει από το Παγκόσμιο Κύπελλο που ξεκινά σε λιγότερο από ένα μήνα (25/8), εξαιτίας προβλήματος τραυματισμού.
Πλήγμα για τη Σερβία, εν όψει Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς η συμμετοχή του Αλεξέι Ποκουσέφσκι στα τελικά της διοργάνωσης καθίσταται αδύνατη εξαιτίας προβλήματος τραυματισμού, που αντιμετωπίζει ο νεαρός.
Ένα πρόβλημα στο ώμο, όπως όλα δείχνουν δεν θα του επιτρέψει να αγωνιστεί με τα χρώματα της Σερβίας στη διοργάνωση, που θα βρίσκονται τα περισσότερα από τα αστέρια του παγκόσμιου μπάσκετ.
Η σέρβικη ιστοσελίδα «zurnal.rs» πιστεύει πως ο παίκτης των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, δεν θα προλάβει να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του και παρά το γεγονός πως ο Σβέτισλαβ Πέσιτς τον συμπεριέλαβε στην αρχική προεπιλογή της Σερβίας, δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών.
Ο 21χρονος μπαίνει στην τέταρτη σεζόν του στο NBA και αναμένεται να έχει ακόμη πιο ενεργό ρόλο στο ρόστερ των Θάντερ, οπού την περσινή σεζόν είχε 8.1 πόντους, 4.7 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ ανά παιχνίδι.
Η Σερβία βρίσκεται στον δεύτερο όμιλο του Παγκοσμίου και στην πρώτη φάση θα αντιμετωπίσει Νότιο Σουδάν, την Κίνα και το Πουέρτο Ρίκο, ενώ στη συνέχεια της διοργάνωσης ενδέχεται να βρεθεί απέναντι και στην Ελλάδα, στο δρόμο για την… τετράδα.
- Βορίζια: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη δράση του κυκλώματος – Έκοψαν 134 ελιές αγρότη που αρνήθηκε να παραδώσει το χωράφι του
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της ιατρικής (Μέρος Α’)
- O Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Εθνικό στον πρώτο ημιτελικό του πρωταθλήματος
- Συντάξεις: Αντίστροφη μέτρηση για τις πληρωμές
- Ο λαός θα είναι ο καλύτερος κριτής για το ποια ή ποιος θα ηγηθεί της δημοκρατικής παράταξης και θα βγάλει τη χώρα από το σημερινό αδιέξοδο
- «Αυτή είναι η προσφορά της Ζάλγκιρις στον Βαλαντσιούνας» (pic)



