Nτόι: «Δεν με ενδιαφέρει σε ποια θέση θα παίζω»
Ο Ανδρέας Ντόι ήταν ο μοναδικός αναντικατάστατος στο φιλικό με την Σλοβάτσκο, αγωνιζόμενος σε δύο διαφορετικές θέσεις, το οποίο σχολίασε.
Ο Ανδρέας Ντόι μετά το πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού επί Αυστριακού εδάφους, αναφέρθηκε στην προπόνησε αλλά και στο ότι δεν τον νοιάζει σε ποια θέση θα τον χρησιμοποιεί ο προπονητής του.
Ο Έλληνας στόπερ ήταν ο μοναδικός που αγωνίστηκε ολόκληρο το 90λεπτο του φιλικού κόντρα στην Σλοβάτσκο, αλλά σε δύο διαφορετικές θέσεις. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν κεντρικός αμυντικός μαζί με τον Μπα και στο δεύτερο ήταν αμυντικός μέσος.
Μετά το παιχνίδι με τους Τσέχους, ο 20χρονος μίλησε στους απεσταλμένους του Τύπου στην Αυστρία, ερωτώμενος για τις θέσεις που έπαιξε, λέγοντας: «Τι στόπερ, τι αμυντικό χαφ, δεν έχω θέμα, θέλω να παίζω. Θα παίζω όπου θέλει η ομάδα. Και τις δύο θέσεις μου έχει ζητήσει ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, το έχω συζητήσει μαζί του, δεν έχω θέμα».
Ενώ για την εμφάνιση της ομάδας ανέφερε: «Σίγουρα στην προπόνηση γίνεται πολύ καλή δουλειά, πρεσάρουμε αρκετά ψηλά, κλέψαμε αρκετές μπάλες και βγάλαμε αρκετούς συνδυασμούς. Κάνουμε το καλύτερο για τις 10 Αυγούστου».
- Θεατής απέναντι στο τσουνάμι ακρίβειας η κυβέρνηση – Γενικόλογες υποσχέσεις Χατζηδάκη για μέτρα στήριξης
- «Μια νύχτα μόνο»: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA
- Τσουνάμι αντιγραφής με ΑΙ στα πανεπιστήμια – Σε κρίση η αξιολόγηση των φοιτητών
- Η αποκάλυψη του Φουρνιέ: Η μεγάλη συνάντηση, η «μεταμόρφωση» και ο Ντόρσεϊ
- Αλλαγές για ενοίκια και πληρωμές από 1η Απριλίου: «Οδηγός» για ενοικιαστές και ιδιοκτήτες
- Δυτική Όχθη: Αναγκαστικός εκτοπισμός 36.000 Παλαιστινίων – Έκθεση του ΟΗΕ εγείρει ανησυχίες για εθνοκάθαρση

