Για το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, τον πρόεδρό του, Νίκο Ανδρουλάκη και το αν σκέφτεται η ίδια να ασχοληθεί ενεργά με την πολιτική, μίλησε η Δήμητρα Λιάνη.
Η τελευταία σύζυγος του Ανδρέα Παπανδρέου μίλησε στον Alpha και αναφέρθηκε στο σημερινό ΠΑΣΟΚ αλλά και τις προσπάθειες πολλών πολιτικών να μιμηθούν τον Ανδρέα Παπανδρέου.
«Είναι υποχρέωση του κάθε πολίτη να ψηφίζει. Είναι η μέρα που μιλάει ο λαός. Εγώ όλα αυτά τα χρόνια έχω δηλώσει ότι δε με εκφράζει το υπάρχον πολιτικό σκηνικό, οπότε είναι δύσκολο» είπε η κυρία Λιάνη, που είχε πάει να ψηφίσει.
«Δεν υπάρχει πολιτικός χώρος που να με εκφράζει για να ασχοληθώ. Νιώθω πολιτικά ορφανή» απάντησε σε ερώτηση για το αν σκέφτεσαι να ασχοληθεί με την πολιτική.
Μιλώντας για το σημερινό ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, η Δήμητρα Λιάνη είπε: «Το ΚΙΝΑΛ δεν μπορώ να το πω ΠΑΣΟΚ γιατί δεν είναι. Τον Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ ο Ανδρέας Παπανδρέου δε νομίζω ότι θα τον άφηνε να δέσει ούτε τα κορδόνια των παπουτσιών του».
«Αυτά που γινόντουσαν με τον Ανδρέα και τον κόσμο, δεν ξαναγίνονται. Ελπίζω να γίνει ό,τι καλύτερο. Υπάρχουν πολιτικοί αρχηγοί που προσπάθησαν να τον αντιγράψουν αλλά δεν τα κατάφεραν» κατέληξε η Δήμητρα Λιάνη.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας