Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξεχάστε το One Night Stand! Το Half Night Stand ήρθε να αλλάξει τον τρόπο που κάνουμε σεξ

Ξεχάστε το One Night Stand! Το Half Night Stand ήρθε να αλλάξει τον τρόπο που κάνουμε σεξ

Δεν το λέμε εμείς, αλλά οι επιστήμονες!

One night stand. Μια εμπειρία που όλοι θέλουμε κάποια στιγμή να δοκιμάσουμε στη ζωή μας. Κάποιοι το έχουν ήδη δοκιμάσει, αλλά και όσοι δεν το έχουν, ίσως… να μην χρειαστεί να το κάνουν, μιας και σιγά σιγά ο όρος αυτός αποσύρεται και δίνει τη θέση του σε έναν άλλον: Στο half night stand!

Κι όμως, η νέα τάση στο σεξ της μίας βραδιάς δεν είναι να κάνεις σεξ με κάποιον ξένο, να ξυπνάς το άλλο πρωί και να αναρωτιέσαι τι έγινε, πως έγινε την ώρα που εκείνος είναι δίπλα σου και κοιμάται.

Τι άλλαξε;

Το one night stand, λοιπόν, φαίνεται να δίνει την θέση του στο half night stand, χωρίς αυτό να σημαίνει πως η απόλαυση του σεξ μειώνεται στο μισό.

Τι είναι;

Το story ουσιαστικά μένει το ίδιο, αφού τον γνωρίζεις, σου αρέσει, του αρέσεις και αποφασίζετε να καταλήξετε μαζί για το υπόλοιπο της νύχτας και χωρίς δεσμεύσεις, ανταλλαγή τηλεφώνων και ό,τι άλλο ξεφεύγει από το κρεβάτι σας.

Έτσι, η μόνη διαφορά είναι πως αντί να ξυπνάς το άλλο πρωινό και να περιμένεις είτε εκείνον να φύγει από το κρεβάτι σου, ή εσένα να του πεις μία αμήχανη καλημέρα και να γίνεις καπνός, απλώς σηκώνεσαι και φεύγεις απευθείας μετά το τέλος της πράξης και δεν κοιμάσαι εκεί.

Τι λένε οι ειδικοί…

«Αφού, λοιπόν, δεν θέλεις κάτι παραπάνω από σεξ με το συγκεκριμένο άτομο, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φύγεις (αφού περάσετε καλά), να κοιμηθείς στο δικό σου αναπαυτικό κρεβάτι, να ξυπνήσεις μόνη σου και να ξεκινήσεις μία νέα όμορφη νέα μέρα» αναφέρει η σεξολόγος Κέλεστ Χίρσμαν.

Δεν χρειάζεται να καταστρώσεις ολόκληρο πλάνο για να το επιτύχεις, απλά ό,τι ώρα και αν είναι, πες στον άνθρωπο με τον οποίο πέρασες την νύχτα σου, πως προτιμάς να έχεις ένα κρεβάτι όλο δικό σου, είτε αυτό σημαίνει πως πρέπει να φύγει εκείνος, είτε εσύ.

Sports in

Το «Μαύρο Θηρίο» απειλεί τη Ρεάλ Μαδρίτης

Η μεγάλη επιτυχία του Αντσελότι και το ευρωπαϊκό clasico στον ημιτελικό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024