Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πέντε μέρη που πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις σεξ μια φορά στη ζωή σου

Πέντε μέρη που πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις σεξ μια φορά στη ζωή σου

«Βάλτωσε» η σεξουαλική σας ζωή; Μην σκάτε, είμαστε εδώ για εσάς!

Κρεβάτι, καναπές, πάτωμα, πάγκους, τραπέζια και μπανιέρα. Ελάτε τώρα όλοι έχετε καταλάβει (δεδομένου ότι αυτό το κείμενο γράφεται στη στήλη Relationsex) τι είναι όλα αυτά.

Είναι μέρη που έχετε κάνει σεξ, έστω και μια φορά στη ζωή σας. Αν δεν έχετε κάνει σε κάποιο από τα παραπάνω, είστε αρχάριος και το κείμενο αυτό δεν απευθύνεται σε εσάς. Μπορείτε να διαβάσετε κάτι άλλο, όπως για παράδειγμα αυτό, και να επιστρέψετε σε αυτό το κείμενο όταν έχετε ολοκληρώσει τη λίστα.

Σε αυτό το κείμενο, θα φύγουμε από τα κλασικά και θα το πάμε ένα επίπεδο παρακάτω. Θα μιλήσουμε για σεξ σε… μη συμβατικά μέρη. Μέρη που ίσως να μην είχατε σκεφτεί, για να το θέσουμε πιο σωστά.

Η αλήθεια είναι ότι το σεξ, ειδικά όταν είσαι σε μια μακροχρόνια σχέση, κάποια στιγμή «βαλτώνει». Ο κορεσμός είναι αναπόφευκτος και εκεί είναι το σημείο «κλειδί» όπου το ζευγάρι πρέπει να βρει τρόπους να αναστήσει τη σεξουαλική του ζωή.

Και σε αυτό το σημείο ήρθε η ώρα να πούμε ότι… είμαστε και πάλι εμείς εδώ για εσάς! Πάμε να δούμε πέντε μέρη που πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε μια φορά σεξ στη ζωή σας…

Ας τα δούμε!

Στο αυτοκίνητο: Εντάξει δεν ανακαλύπτουμε την Αμερική εδώ. Το αυτοκίνητο είναι ένα μέρος που πολλά ζευγάρια (είτε είναι παράνομα, είτε… νόμιμα αλλά δεν έχουν σπίτι) έχουν χρησιμοποιήσει για σεξ. Μάλιστα, ειδικοί διαβεβαιώνουν ότι το αυτοκίνητο είναι ένα από τα μέρη όπου το σεξ είναι πιο παθιασμένο. Αν δεν το έχετε δοκιμάσει, τι περιμένετε;

Σε δημόσιο μέρος: Η αδρεναλίνη που εκκρίνουμε όταν κάνουμε σεξ σε δημόσιο μέρος, μας κάνει σίγουρα να νιώσουμε καλύτερα. Το να είναι κάποιος σε μία εκδήλωση και να… χαθεί για λίγο από τον κόσμο προκειμένου να κάνει σεξ είναι μια εμπειρία που πρέπει να δοκιμάσετε σίγουρα μια φορά στη ζωή σας.

Στο νερό: Είτε στην θάλασσα, είτε στην πισίνα πρέπει να το δοκιμάσετε. Η εμπειρία δεν μπορεί να περιγραφεί με λέξεις. Αυτό που μπορούμε με σιγουριά να σας πούμε είναι ότι αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς φαντασιώσεις ανδρών και γυναικών.

Στο ασανσέρ: «Στο ασανσέρ που συναντιόμαστε, φανταζόμαστε να συμβαίνουνε τα πιο τρελά. Στο ασανσέρ που συναντιόμαστε, δεν κρατιόμαστε και μια μέρα θα γίνουν πολλά. Στο ασανσέρ που συναντιόμαστε φανταζόμαστε να συμβαίνουνε τα πιο τρελά. Στο ασανσέρ που συναντιόμαστε, δεν κρατιόμαστε, θα πατήσω το στοπ ξαφνικά» τραγουδά ο Βαλάντης. Ποιοι είμαστε εμείς να τον αμφισβητήσουμε;

Σε δοκιμαστήριο μαγαζιού: Κάντε το εικόνα. Το αγόρι ή το κορίτσι σας δοκιμάζει μαγιό (καλοκαίρι έρχεται άλλωστε). Μπαίνει στα δοκιμαστήρια και μετά από πέντε λεπτά σας φωνάζει και μπαίνετε μέσα. Χρειάζεται να πούμε τη συνέχεια; Εντάξει χρειάζεται ΜΕΓΑΛΗ προσοχή και καλό θα ήταν να μην το κάνετε Σάββατο μεσημέρι σε μαγαζί της Ερμού. Όχι τίποτα άλλο, αλλά… συμβαίνουν και ατυχήματα.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024