Τσιτσιπάς – Μπόργκες 2-0: Τελείωσε τη δουλειά
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζοντας από εκεί που η βροχή τον έκοψε χθες το βράδυ, τελείωσε τη δουλειά απέναντι στον Νούνο Μπόργκες και πέρασε στους «32» της Ρώμης.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αφού ξεπέρασε τα προβλήματα με τον καιρό που αντιμετώπισε χθες, σε αγωνιστικό επίπεδο δεν είχε κανένα θέμα απέναντι στον Νούνο Μπόργκες και με 2 γρήγορα κερδισμένα game ολοκλήρωσε τη δουλειά και σφράγισε την πρόκριση στους «32» του ATP της Ρώμης.
O Τσιτσιπάς με 2-0 κερδισμένα (6-3,6-3) σετ δεν είχε θέμα με τον Μπόργκες, έκανε αυτό που έπρεπε στα τελευταία 2 game που έπρεπε να πάρει, αφού από χθες ο αγώνας ήταν στο (6-3, 4-3) και στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Ιταλό Λορέντζο Σονέγκο, νούμερο 48 της παγκόσμιας κατάταξης.
Για τον Τσιτσιπά 10 λεπτά σήμερα ήταν αρκετά, αφού ήδη είχε καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση από χθες, με ένα σταθερό παιχνίδι και αρκετά break απέναντι στον Μπόργκες.
Η πορεία του Στέφανου στο χιλιάρι Masters της Ρώμης είναι ιδιαίτερα δύσκολη, αφού ενδέχεται να αντιμετωπίσει τον κακό του δαίμονα, Κάρλος Αλκαράθ, στα προημιτελικά του τουρνουά.
- Οι νέες πιθανότητες πρόκρισης για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ – Το σενάριο για «εμφύλιο» στα πλέι-οφ
- «Φραπές»: «Μας φλόμωσε στο ψέμα» – Αντιδράσεις των κομμάτων στην παρωδία της Εξεταστικής
- Θρίλερ με τον Δανό δότη σπέρματος: «Η πιθανότητα να αναπτύξεις καρκίνο πλησιάζει το 90%» – Τι λέει καθηγητής
- Καλιφόρνια: Ισχυρή έκρηξη σε αγωγό αερίου – Τουλάχιστον 6 τραυματίες, σοβαρές ζημιές σε 3 κτίρια
- NCAA: Νέα τρομερή εμφάνιση και «τριαντάρα» του Αβδάλα (vid)
- Ο εντερικός – εγκεφαλικός άξονας του σκύλου: Πώς το έντερο επηρεάζει το άγχος, τη συμπεριφορά, την ευζωία του
