Τη Δευτέρα (08/05) το βράδυ η άφιξη της Φενέρ στην Ελλάδα για το Game 5
Το βράδυ της Δευτέρας (08/05) αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα η Φενέρμπαχτσε, ενόψει του Game 5 των playoffs κόντρα στον Ολυμπιακό.
Άπαντες σε Ολυμπιακό και Φενέρμπαχτσε κινούνται σε ρυθμούς Game 5, με τις δύο ομάδες να ετοιμάζονται να δώσουν τη μεγάλη «μάχη» στο ΣΕΦ για την πρόκριση στο Final 4.
Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν προπόνηση σήμερα Κυριακή (7/5) χωρίς τον ασθενή Κώστα Παπανικολάου, ενώ όσον αφορά την ομάδα του Δημήτρης Ιτούδη, αυτή αναμένεται να πατήσει ελληνικό έδαφος την Δευτέρα (08/05) στις 19:15.
Θυμίζουμε ότι ο τεχνικός της Φενέρ θα έχει στη διάθεσή του και τον Σκότι Γουίλμπεκιν ο οποίος είναι πιθανό να χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά στη σειρά.
Στο Game 4 ο Ιτούδης τον είχε συμπεριλάβει στην αποστολή, χωρίς όμως να έχει πρόθεση να του δώσει χρόνο, περισσότερο για να εγκλιματιστεί ξανά μετά το διάστημα της απουσίας του.
- Ευάγγελος Αβέρωφ – Τοσίτσας: Η πάλη ήταν τοπική, το παιχνίδι ήταν παγκόσμιο
- Πυρετός των data center στην Ανατολική Αττική – Κάτοικοι ανησυχούν για ενέργεια και νερό
- Τεχνητή νοημοσύνη: Οι ανάγκες για ενέργεια βάζουν ξανά μπρος τα φουγάρα των «βρόμικων» καυσίμων
- ΗΠΑ: «Θα λογοδοτούμε σε όλους τους Νεοϋορκέζους» – Ο Μαμντάνι για τη φορολογία των πλουσίων
- Κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση ο Γουίλ Σμιθ – «Ήταν μια τραυματική εμπειρία»
- Ένα μήνα εκτός δράσης ο Βαλαντσιούνας στους Νάγκετς




