
Μ. Ευθυμίου: Ανακριβές ότι θα είμαι σε ψηφοδέλτιο Επικρατείας
Δήλωση της ιστορικού κ. Μαρίας Ευθυμίου σχετικά με δημοσιεύματα που την εμφανίζουν ως υποψήφια για το Επικρατείας της ΝΔ
Διαψεύδει η ιστορικός και καθηγήτρια του Πανεπιστημίου, κ. Μαρία Ευθυμίου, δημοσιεύματα και φήμες περί συμμετοχής της σε ψηφοδέλτια Επικρατείας στις επερχόμενες εκλογές.
Με δήλωσή της στο in η κ. Ευθυμίου τονίζει: «Δημοσιεύματα που με παρουσιάζουν ως πιθανή υποψήφια Επικρατείας πολιτικού κόμματος είναι απολύτως ανακριβή, καθώς δεν σχετίζομαι με κανένα πολιτικό κόμμα».
Αξίζει να σημειωθεί ότι δημοσιεύματα έκαναν λόγο για συζητήσεις που γίνονται στο πρωθυπουργικό γραφείο γύρω από το όνομα της κ. Ευθυμίου και τη συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, χωρίς βεβαίως η ίδια να έχει συζητήσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Κάτι που βεβαίως και η ίδια με τη δήλωσή της το επιβεβαιώνει.
- Drake: Ξεπέρασε τον Μάικλ Τζάκσον, κυνηγάει τους Beatles
- Λάος: Ζωντανοί οι πέντε από τους επτά ανθρώπους που παγιδεύτηκαν σε σπήλαιο
- Παπαστράτος: 95 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην Ελλάδα
- «Είναι τρελό» – Ο πρόωρος καύσωνας στην Ευρώπη σοκάρει τους κλιματολόγους
- Αμήχανος Μητσοτάκης με εξυπνακισμούς για το ΕΑΜ προσπαθεί να απαξιώσει Τσίπρα και ΕΛΑΣ
- Η Σαμπαλένκα παίζει με διαμάντια στο Roland Garros και διχάζει το τένις




