Εύα Καϊλή: Πώς είναι η νέα της ζωή – Η σχέση με τον Φραντσέσκο Τζόρτζι
Για το πώς βιώνει η Εύα Καϊλή την κατάσταση με το «βραχιολάκι» μίλησε ο δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.
Σε κατ’ οίκον περιορισμό με «βραχιολάκι» βρίσκεται η Εύα Καϊλή μετά την αποφυλάκισή της από τις φυλακές του Χάρεν στο Βέλγιο.
Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, δικηγόρος της ευρωβουλευτή, μίλησε στο MEGA και σημείωσε ότι έκανε Ανάσταση στο σπίτι της μαζί με την κόρη της.
«Η πρώτη μέρα, η Μεγάλη Παρασκευή που έγινε η αποφυλάκιση, η αλήθεια είναι ότι οι στιγμές ήταν συγκινητικές. Όταν ήρθε σε επαφή με το κοριτσάκι της μετά από τόσο καιρό ήταν κολλημένη, αγκαλιά. Το παιδάκι τη χάιδευε στα μαλλιά, στο πρόσωπο σαν να ήθελε να συνειδητοποιήσει ότι είχε την μητέρα του όντως. Είναι μοναδικές στιγμές που και εμείς οι δικηγόροι δεν μπορούμε να μείνουμε ατάραχοι», ανέφερε αρχικά ο κ. Δημητρακόπουλος.
«Τον περισσότερο χρόνο τον περνάει με το παιδάκι της, προσπαθεί να έρθει σε έναν νέο ρυθμό, γιατί τα δεδομένα σε μία φυλακή, είναι σκληρά και απάνθρωπα. Η μοναξιά, η αμφισβήτηση, τα βασανιστήρια που υπέστη παίζουν ρόλο», πρόσθεσε ο ίδιος.
Η σχέση με τον Τζόρτζι
Σύμφωνα με τον κ. Δημητρακόπουλο, η σχέση της Εύας Καϊλή με τον σύντροφό της Φραντσέσκο Τζόρτζι έχει ως εξής: «η επικοινωνία που έχουν ουσιαστικά αφορά στη σχέση με το παιδί, δεν κουβεντιάζουν άλλα θέματα.
Ο χρόνος θα δείξει, σιγά σιγά προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα ζωή, έχει τη δυνατότητα να μπει στο διαδίκτυο να δει τις ομιλίες της, να ανατρέξει στα στοιχεία της, θα μας δώσουν τη δυνατότητα να θεμελιώσουμε και να τεκμηριώσουμε την αθωότητά της, θέση την οποία έχει από την πρώτη στιγμή. Είναι η μοναδική που από την πρώτη στιγμή λέει ότι δεν πρόκειται να αποδεχτεί πράξεις τις οποίες δεν έχει κάνει, ακόμα και αν την κάνουν χίλια κομμάτια. Αποφυλακίστηκε χωρίς να έχει ομολογήσει, γιατί δεν έχει διαπράξει τίποτα»
«Μου ζήτησε να μεταφέρω στους συμπολίτες της πως δεν υπάρχει ενδεχόμενο να επανέλθει στην Ελλάδα εάν πρώτα δεν αποδείξει την αθωότητά της», τόνισε, κλείνοντας ο συνήγορος της Εύας Καϊλή.
- Κροατία: H δημόσια ραδιοφωνία της χώρας HRT προσπαθεί να μπει στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες
- Γκάμπια: Τουλάχιστον 7 νεκροί, πολλοί αγνοούμενοι στο ναυάγιο πλεούμενου με μετανάστες
- Σε νοσοκομείο τη Μόσχας νοσηλεύτηκε ο Ραμζάν Καντίροφ – «Με δυσκολία τον επανέφεραν στη ζωή»
- Επίθεση και σαμποτάζ σε εργοστάσιο στη Σκωτία που φέρεται να κατασκευάζει ανταλλακτικά για F-35
- Οι εκλογές που θα διαμορφώσουν την Ευρώπη το 2026
- Οι ΗΠΑ ζητούν από την Κίνα να δείξει «αυτοσυγκράτηση» σε σχέση με την Ταϊβάν
- Από τον Μασκ μέχρι τον Κίμελ: Οι πιο εκρηκτικές διαμάχες του Τραμπ το 2025
- Μετά τη Λίβερπουλ την…πάτησε και η Μάντσεστερ Σίτι (0-0) – Χωρίς γκολ και η Τότεναμ (0-0)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 02.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/daniel-joshua-fzbasFbCNww-unsplash-315x220.jpg)

























![Στους έξι οι νεκροί από τις διαδηλώσεις στο Ιράν – Επίθεση σε αστυνομικό τμήμα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/2026-01-01T103319Z_1492501376_RC21RIAC8O1I_RTRMADP_5_IRAN-ECONOMY-PROTESTS-315x220.jpg)







































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442