Δε θα ανανεώσει η Μίλαν τον Ιμπραΐμοβιτς γράφουν οι Γάλλοι
Σενάρια από τη Γαλλία αναφέρουν πως η Μίλαν δεν προτίθεται να ανανεώσει το συμβόλαιο του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.
Βόμβα με Ιμπραΐμοβιτς και Μίλαν βάζουν οι Γάλλοι, αφού σύμφωνα με ρεπορτάζ τους, οι «ροσονέρι» δεν προτίθενται να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Σουηδού επιθετικού.
Συγκεκριμένα όπως υποστηρίζει το «Foot Mercato», αν και αρχικά η εξέλιξη φαίνονταν διαφορετική, εντούτοις οι διοικούντες των Μιλανέζων τελικώς θα τερματίσουν το συμβόλαιο του Ζλάταν με τον ίδιο να καλείται να πάρει μια μεγάλη απόφαση.
Είτε να σταματήσει το ποδόσφαιρο είτε να βρει κάποιον άλλον σταθμό στην καριέρα του και ενώ βαδίζει στα 42 του.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο «Ίμπρα» φέτος, λόγω τραυματισμών μετράει 4 συμμετοχές έχοντας δώσει και μία ασίστ. Πέρσι δε, σε 27 εμφανίσεις πέτυχε 8 τέρματα δίνοντας και 3 ασίστ, ενώ συνολικά μετράει 163 συμμετοχές με τους «ροσονέρι» με 93 γκολ και 35 ασίστ, έχοντας μια αξιοζήλευτη καριέρα και με την Παρί Σεν Ζερμέν με την οποία σε 180 συμμετοχές έβαλε 156 γκολ αλλά και με την Ίντερ με 117 συμμετοχές και 66 γκολ.
- Πόλεμος στην Ουκρανία: Επ’ αόριστον δέσμευση των ρωσικών περιουσιακών στοιχείων από την Ευρωπαϊκή Ένωση
- Volley League: Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής
- Προσωπικό εστιατορίου τρολάρει τον CEO της Ryanair και τον χρεώνει για «επιπλέον χώρο για τα πόδια»
- Οι παγίδες με το επίδομα θέρμανσης: Πότε θα γίνουν οι πληρωμές – Ποιοι θα το λάβουν
- Ο Στεφ Κάρι ευστοχεί από το… σπίτι του και τρελαίνει το ίντερνετ (vids)
- Ιταλία: Χιλιάδες στους δρόμους κατά του προϋπολογισμού – «Ευκαιρία για τριήμερο», απαντά ειρωνικά η Μελόνι

