Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Θάλεια Ματίκα: «Ας τελειώσει κάποια στιγμή το πρότυπο της τέλειας μητέρας, συζύγου, νοικοκυράς»

Θάλεια Ματίκα: «Ας τελειώσει κάποια στιγμή το πρότυπο της τέλειας μητέρας, συζύγου, νοικοκυράς»

Η Θάλεια Ματίκα μιλά για τη συνέντευξη που προκάλεσε αντιδράσεις

Αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Θάλεια Ματίκα. Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στο «Στούντιο 4» και με αφοπλιστική ειλικρίνεια μίλησε για την καριέρα της, την προσωπική της ζωή και ξεκαθάρισε τι συνέβη στις πρόσφατες δηλώσεις της για την χειραφέτηση της γυναίκας, οι οποίες παρεξηγήθηκαν.

«Παρεξηγήθηκα, ας τελειώσει αυτό κάποια στιγμή», τόνισε η ηθοποιός. Η ίδια είχε δηλώσει πως δεν της αρέσει να κάνει δουλειές του σπιτιού εννοώντας πως πρέπει να τελειώσει κάποια στιγμή η προβολή του πρότυπου της τέλειας γυναίκας, νοικοκυράς, συζύγου και μητέρας, προκειμένου να μοιραστούν οι ρόλοι όπως πρέπει.

«Ας μοιραστούμε τους ρόλους»

Η ηθοποιός υποστηρίζει ότι οι υποχρεώσεις μέσα σε ένα σπίτι ανήκουν και στα δύο φύλα. «Ήθελα να πω ότι όταν μία γυναίκα επαγγελματίας δίνει μια συνέντευξη, θεωρείται πολύ δεδομένη μια τέτοια ερώτηση σε σχέση με έναν άνδρα και το τι θα πει μια γυναίκα έχει μεγαλύτερο ειδικό βάρος από το τι θα πει ένας άνδρας. Αυτό που ήθελα στο τέλος της ημέρας ήταν να μιλήσω για τη χειραφέτηση της γυναίκας και μόνο. Αυτό το πρότυπο της τέλειας μητέρας, συζύγου, νοικοκυράς, sex symbol, ατσαλάκωτης super woman, ας τελειώσει κάποια στιγμή. Ας μοιραστούμε τους ρόλους όπως πρέπει και ας βρει η γυναίκα έστω στη Δύση, γιατί στον υπόλοιπο κόσμο δεν θέλω να συζητήσω τι συμβαίνει, ας προσπαθήσουμε να οδηγηθούμε προς την ισοτιμία», εξήγησε.

Η Θάλεια Ματίκα αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον σύζυγό της, Τάσο Ιορδανίδη. Όταν γνωρίστηκαν χρειάστηκε να βγει τελείως από τα «κουτάκια» που είχε θέσει ως στόχους της.

«Ο Τάσος είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου. Δεν μπορώ να διανοηθώ τη ζωή μου χωρίς αυτόν και με τα χρόνια αυτό γίνεται όλο και πιο δυνατό. Τον έχω ανάγκη, έχω αλλάξει πολλά πράγματα σε αυτή τη 14χρονη κοινή πορεία μας.  Το βασικό είναι ότι δε γκρινιάζω πλέον για τα μικρά πράγματα ενώ είμαι ένας άνθρωπος που από τη φύση του γκρινιάζει. Με τον Τάσο έμαθα να κρατάω τις δυνάμεις μου για τις σημαντικές δυσκολίες της ζωής. Ο Τάσος έχει λίγο φρενάρει τον παρορμητισμό του», εξομολογήθηκε.

Sports in

«Βόμβες» για Αταμάν: «Κάποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν τον θέλουν…»

Τι είπε ο Πίνι Γκέρσον για Παναθηναϊκό, Αταμάν, Σλούκα και Γιαννακόπουλο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024