Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεοδώρα Τζήμου: «Οι επιλογές μου έχουν να κάνουν με το που βρίσκομαι εκείνη τη στιγμή»

Θεοδώρα Τζήμου: «Οι επιλογές μου έχουν να κάνουν με το που βρίσκομαι εκείνη τη στιγμή»

Η ηθοποιός μίλησε στην «Ελένη» για όλα

Η ηθοποιός Θεοδώρα Τζήμου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» και μίλησε για την καριέρα της, την τηλεόραση και τον ρόλο της στη σειρά «Ο παράδεισος των κυριών».

«Δεν έχω υπάρξει πολύ στην τηλεόραση. Γενικά δεν είχα καλή επαφή, δεν μου άρεσε η έκθεση. Μεγαλώνοντάς, κάτι τέτοιους δαίμονες τους ξορκίζω. Είχα την στήριξη των γονιών μου αλλά με έναν περίεργο τρόπο. Βρέθηκε η μητέρα μου στα Γιάννενα και παντρεύτηκε έναν άνθρωπο που ασχολείται με το θέατρο και ήταν ο πρώτος μου δάσκαλος. Μετέπειτα ήταν πολύ υποστηρικτικοί και οι δύο γονείς μου», είπε αρχικά.

Ξεκίνησε από το σινεμά και μετά συμμετείχε μία σειρά στον ANT1. Ο λόγος που η Θεοδώρα Τζήμου δεν ασχολείται τόσο με την τηλεόραση είναι πως δεν μπορούσε με την έκθεση.

«Έχει σημασία η ομάδα και το σενάριο»

Επίσης, η ίδια μίλησε για το γεγονός πως δεν οδηγεί και είπε πως υπάρχουν πράγματα που δεν μπορεί να κάνει.

«Μου αρέσει να μην πολυκυκλοφορώ. Δοκιμάζω αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν μπορώ να το κάνω. Στην οδήγηση δεν με εμπιστεύομαι. Στο καθημερινό μου πρόγραμμα κάνω καθημερινό σχεδιασμό για το πόση ώρα πριν θα ξεκινήσω. Οι γονείς μου το κάνουν αυτό. Ο πατέρας μου ήταν αθλητής και έχω μεγαλώσει με τη συνήθεια να περπατάω. Μετά την καραντίνα βρήκα και άλλους ανθρώπους που πηγαίνουν συχνούς περιπάτους», σημείωσε.

Στη συνέχεια, παραδέχτηκε πως δεν μπορεί να σχεδιάσει ένα μέλλον ή μία καριέρα καθώς δεν το έχει καθόλου και αναφέρθηκε στον ρόλο της στη σειρά «Ο παράδεισος των κυριών».

«Οι επιλογές μου έχουν να κάνουν με το που βρίσκομαι εκείνη τη στιγμή. Με ένα τρόπο τα πράγματα με οδηγούσαν κάπου αλλού από εκεί που νόμιζα πως πηγαίνω. Για εμένα έχει μεγάλη σημασία η ομάδα και το σενάριο», είπε.

Και πρόσθεσε: «Τον ρόλο μου τον λατρεύω. Κάνω αυτή τη δουλειά για να μη βάζω την ηθικολογία μέσα. Η Βικτώρια είναι αδίστακτη και αγαπώ το κακό της κομμάτι. Έξω με ταυτίζουν με τον ρόλο και προσπαθώ να δείξω πως δεν είμαι κακιά».

Η ίδια σημείωσε ακόμη πως είναι πολύ χαρούμενη που κάνει τηλεόραση αυτή τη στιγμή. «Όταν διαβάζω έναν ρόλο προσπαθώ πάντα να τον κατανοήσω και δεν τον κρίνω. Είμαι αντιφατική σαν άνθρωπος και προσπαθώ να υπάρχω σε όλες τις εκφάνσεις μου», υπογράμμισε.

Η Θεοδώρα Τζήμου πρωταγωνιστεί και στη ταινία «Τα φαντάσματα της επανάστασης».

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024