Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Καλώς ήρθατε στο Füde Dinner Experience! - Παρακαλώ προσέλθετε γυμνοί

Καλώς ήρθατε στο Füde Dinner Experience! – Παρακαλώ προσέλθετε γυμνοί

To Füde Dinner Experience σας καλεί για δείπνο με την προϋπόθεση πως θα αφήσετε τα ρούχα σας έξω από την αίθουσα

Η Charlie Ann Max θα είναι η οικοδέσποινά σας, εάν επιλέξετε να ζήσετε την εμπειρία του Füde Dinner Experience, ενός «απελευθερωτικού χώρου που γιορτάζει τον πιο αγνή εκδοχή του εαυτού μας, μέσα από τη μαγειρική με βάση τα φυτά, την τέχνη και το γυμνό», όπως σημειώνει χαρακτηριστικά η ίδια.

Με άλλα λόγια: Είστε έτοιμοι να απολαύσετε γυμνοί ένα vegan δείπνο παρέα με αγνώστους και να εξυμνήσετε τα σώματά σας;

Η Max, καλλιτέχνιδα και μοντέλο άρχισε να πειραματίζεται με τα γυμνά events το 2020.

Στα δείπνα αρχικά μπορούσε να προσέλθει κανείς μόνο με πρόσκληση, ωστόσο στη συνέχεια η οικοδέσποινα άρχισε να υποδέχεται κόσμο που είχε δει και διαβάσει σχετικά με αυτά μέσω του Instagram ή πληροφορηθεί από στόμα σε στόμα.

Κάθε δείπνο που παρέθετε η Max γινόταν sold out, και παράλληλα άρχισε να κατακλύζεται στα social media με ερωτήσεις από επίδοξους γυμνούς γευσιγνώστες. Να σημειωθεί πως η συμμετοχή σε κάθε δείπνο ανά άτομο ανέρχεται στα 88 δολάρια.

Το Füde Dinner Experience δείχνει να εξελίσσεται σε μία νέα ανερχόμενη τάση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @thefudeexperience

Σαν πίνακες της Αναγέννησης

Σε ένα αντίστοιχο δείπνο τον Μάρτιο, οι καλεσμένοι μόλις μπήκαν στην αίθουσα γδύθηκαν. Στον χώρο δεν υπήρχε καμαρίνι, παρά μόνο ορισμένες κρεμάστρες.

Η κύρια τραπεζαρία ήταν ζεστά φωτισμένη και ντυμένη με σεντόνια από κρεμ και σαμπανιζέ μετάξι. Η Μαξ είπε ότι κάνει τις εκδηλώσεις της να μοιάζουν με πίνακες της Αναγέννησης γιατί «είναι πολύ ρομαντικά».

Κάθε ένας από τους παρευρισκόμενους (οι ηλικίες ήταν μεταξύ 20 και 60 ετών,άνδρες και γυναίκες), είχε προσεγγίσει διαφορετικά την πρόκληση για απουσία ενδυμασίας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @thefudeexperi

Κάποιοι εμφανίστηκαν με ένα πλήρως γιορτινό look, ενώ άλλοι αρκέστηκαν σε φούτερ και τζιν. Αφού γδύθηκαν, άρχισαν να  περιφέρονται σε διάφορες ομάδες, να συστήνονται και να συζητούν.

Σχεδόν όλοι εμφανίστηκαν μόνοι τους. Ο καθένας πριν μπει συμπληρώνει μια φόρμα που δηλώνει για ποιον λόγο θέλει να συμμετάσχει.

Μία γυναίκα, 41 ετών δήλωσε πως ήθελε να  επανασυνδεθεί με το σώμα της, το οποίο άλλαξε αφού γέννησε το πρώτο της παιδί πέρυσι.

Μία νεαρή κοπέλα, 21 ετών ενώ γδύθηκε κράτησε τις λευκές τις κάλτσες επειδή όπως είπε ήταν «άνετες». Ήλπιζε ότι το δείπνο θα τη βοηθούσε να αποκτήσει μεγαλύτερη κοινωνική αυτοπεποίθηση. «Σίγουρα μερικές φορές βρίσκομαι στη ‘ντροπαλή’ πλευρά, οπότε κάτι τέτοιο με ωθεί πραγματικά να ανοιχτώ» ανέφερε.

Η Max ξεκίνησε τον λογαριασμό Füde στο Instagram το 2020 ως έναν τρόπο να συνδυάσει τις δύο μεγάλες της αγάπες: τη μαγειρική και το γυμνό.

Ωστόσο η αρχή είχε γίνει το 2014, όταν η ίδια και οι συγκάτοικοί της στο Μπρούκλιν αποφάσισαν να ξεγυμνωθούν και να χαλαρώσουν παρέα στο ίδιο δωμάτιο.

Το Füde Dinner Experience  δεν αποτελεί ακόμη κερδοφόρα επιχείρηση, αλλά η Max ελπίζει ότι θα γίνει μια δουλειά πλήρους απασχόλησης.

Επί του παρόντος, η ίδια βγάζει τα προς το ζην από το μόντελινγκ και τη δημιουργία περιεχομένου και μοιράζει το χρόνο της μεταξύ Νέας Υόρκης και Λος Άντζελες.

H Charlie Ann Max

Η εξάπλωση του γυμνισμού

Περισσότεροι από 10 εκατομμύρια Αμερικανοί αυτοπροσδιορίζονται σήμερα ως γυμνιστές, ή γυμνίστριες, σύμφωνα με μια μελέτη του 2011, την τελευταία διαθέσιμη, από την εταιρεία υπηρεσιών μάρκετινγκ Ypartnership.

Ορισμένοι ιστορικοί υποστηρίζουν ότι το σύγχρονο κίνημα των γυμνιστών στη Δύση εμφανίστηκε στην Ευρώπη τον 18ο αιώνα ως μέσο για την προαγωγή της υγείας με την έκθεση του σώματος στον καθαρό αέρα και το φως του ήλιου- άλλοι εντοπίζουν τις ρίζες του στη Γερμανία του 19ου αιώνα, ως μια προσπάθεια αντίστασης στην εκβιομηχάνιση και υπέρ της ζωής κοντά στη Φύση.

Το κίνημα των γυμνιστών έχει ιστορικά συνδεθεί με το φαγητό. Όταν εμφανίστηκε στην Ευρώπη, αφορούσε τόσο τη διατροφή όσο και την ένδυση.

Ορισμένοι γυμνιστές απέφευγαν τα κρεατοφαγικά πιάτα και αγκάλιαζαν τη χορτοφαγία και την υγιεινή διατροφή.

Σήμερα, το φαγητό εξακολουθεί να είναι αναπόσπαστο μέρος της εμπειρίας του γυμνισμού. Στην πραγματικότητα, όταν πρόκειται για το μαγείρεμα και το φαγητό, πολλοί γυμνιστές είναι κατηγορηματικοί.  Αισθάνονται λιγότερο περιορισμένοι, πιο δημιουργικοί.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά»

Απόλυτα ψύχραιμος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024