Survivor: Η Μαριαλένα έριξε μπουνιά στην Αφροδίτη
Τι συνέβη;
Οι Διάσημοι είπαν να εκμεταλλευτούν τον ελεύθερο χρόνο που είχαν στην παραλία του Survivor παίζοντας κοκορομαχίες αλλά όπως φαίνεται εκ του αποτελέσματος… δεν πήγε πολύ καλά αυτό.
«Είπαμε να παίξουμε κοκορομαχίες. Φτιάχτηκαν δύο ισάξιες ομάδες. Εγώ με τον Παναγιώτη και η Αφροδίτη με τον Κωνσταντίνο. Είμαστε τα μισά κιλά αλλά πιστέψαμε ότι θα κερδίσουμε» δήλωσε αρχικά η Μαριαλένα.
Η «αντίπαλός» της όμως άλλαξε θέση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο ώστε να πάρουν τη νίκη στο παιχνίδι κάτι που όντως συνέβη.
Αλλά κατά τη διάρκεια της κοκορομαχίας η Μαριαλένα έριξε μπουνιά στην Αφροδίτη, χωρίς να το θέλει με αποτέλεσμα να πρηστεί το μάτι της
«Επειδή στεναχωρήθηκε που την κερδίσαμε είπε να ισοφαρρίσει με μια μπουνιά. Έτσι λοιπόν μου έκατσε μια μπουνιά κατά λάθος στο μάτι μου και είναι πρησμένο. Δεν το έκανε επίτηδες…» δήλωσε έπειτα η Αφροδίτη.
Δείτε το βίντεο
Ποια ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία
Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι δύο ομάδες θα δώσουν για μια ακόμη φορά για την εξασφάλιση της ασυλίας. Ωστόσο το σκηνικό δεν φαίνεται να αλλάζει και σύμφωνα με τις διαρροές, οι Διάσημοι είναι αυτοί που θα βρουν ξανά το δρόμο για τη νίκη.
Ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Έτσι οι Μπλε επιστρέφουν στο Συμβούλιο του νησιού και βρίσκονται στη δύσκολη θέση να ψηφίσουν ένα συμπαίκτη τους ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Εκεί δεν θα δούμε κάποια μεγάλη έκπληξη καθώς από την κάλπη θα προκύψει το όνομα της Ελευθερίας Ελευθερίου
- Άνω Λιόσια: 16χρονος εγκατέλειψε τη 2χρονη ανιψιά του στο ΙΧ που οδηγούσε – Δεν σταμάτησε σε σήμα της ΕΛ.ΑΣ.
- Μπεσίκτας – Πανιώνιος 101-83: Οι κυανέρυθροι έμειναν από δυνάμεις στο τέλος
- Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Η Β. Ελλάδα είναι ζωτικής σημασίας για τη δύναμη και το βάθος της διμερούς σχέσης ΗΠΑ-Ελλάδας
- Ωμή παρέμβαση Τραμπ υπέρ των ακροδεξιών κομμάτων στην Ευρώπη – Προειδοποιεί για «μεγάλη αντικατάσταση»
- ΠΑΟΚ: Εκτός δράσης για ένα μήνα ο Μιχαηλίδης
- ΛΔ Κονγκό: Αμείωτοι οι βομβαρδισμοί παρά την ειρηνευτική συμφωνία – «Εκρήγνυνται πάνω από τα σπίτια»