Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Survivor All Star: Το βίντεο με το φαγητό που καίει τους παίκτες - Τρώνε πριν τα συμβούλια

Survivor All Star: Το βίντεο με το φαγητό που καίει τους παίκτες – Τρώνε πριν τα συμβούλια

«Έχουμε πεινάσει στ’ αλήθεια!», φωνάζουν

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για το πολυσυζητημένο φετινό Survivor All Star, που τα έχει όλα. Κινητά, λίστες με ψώνια, φαγητό στα κρυφά.

Οι Μπλε και οι Κόκκινοι στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης έχουν παραβεί όλους τους κανόνες του παιχνιδιού και ο Ατζούν Ιλίτζαλι είναι εκτεθειμένος, ενώ προσπαθεί να σώσει ό,τι σώζεται.

Η συζήτηση, μετά την αποβολή του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη επειδή παραβίασαν τους κανόνες, έχει ανάψει για τα καλά, και οι εξελίξεις διαδέχονται η μία την άλλη.

Τις τελευταίες ώρες μάλιστα, κάνει τον γύρο του διαδικτύου ένα βίντεο από το παιχνίδι του 2021, που δείχνει τους Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Γιώργο Κόρομι, Κώστα Παπαδόπουλο, Παύλο Γαλακτερό και Ελένη Χαμπέρη να λαμβάνουν φαγητό από ντελίβερι, στην παραλία του Αγίου Δομίνικου, την ίδια ώρα που οι τηλεθεατές πίστευαν ότι τρώνε μόνο ρύζι και φακές.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος, που έχει αποχωρήσει εδώ και λίγες μέρες από το ριάλιτι επιβίωσης, μίλησε στην κάμερα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και ξεκαθάρισε, περί τίνος πρόκειται το συγκεκριμένο κλιπ.

«Είναι σαν ένα μικρό έπαθλο μετά από έναν δύσκολο αγώνα, πριν το συμβούλιο, όπου δεν προλαβαίναμε να μαγειρέψουμε. Ένα μικρό έπαθλο το οποίο πήγε και στις δύο ομάδες και δεν είναι ντελίβερι. Αυτό, όποιος το έγραψε είναι πάρα πολύ άσχημο και προσβλητικό για εμάς τους παίκτες που έχουμε πεινάσει στ’ αλήθεια. Όπως είδατε εγώ βγήκα το 2021 με 16 κιλά και φέτος στο Survivor All Star 10» είπε ο ζαχαροπλάστης.

Όσον αφορά την κίνηση του Ατζούν Ιλιτζαλί να καλέσει στο σπίτι του τους παίκτες του Survivor, σημείωσε: «Δεν ήμουν εκεί γιατί αυτό έγινε τώρα πρόσφατα, είχα αποχωρήσει ήδη. Αν κάποιοι πήραν κάτι είναι λογικό, πεινάνε. Σου βγαίνει να πάρεις».

Δείτε το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024