Πυροβολισμοί στο Αμβούργο – Δύο νεκροί
Στο πεζοδρόμιο μεταξύ δύο πολυκατοικιών αστυνομικοί εντόπισαν δύο νεκρούς άνδρες. Και οι δύο έφεραν τραύματα από σφαίρες και φαίνεται να πέθαναν ακαριαία.
Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν σε περιστατικό με πυροβολισμούς που σημειώθηκε σε κατοικημένη περιοχή του Αμβούργου, ανέφερε η γερμανική εφημερίδα Bild.
Σύμφωνα με τη Bild, η αστυνομία δέχθηκε κλήση λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου προς Κυριακή και στο σημείο του συμβάντος έσπευσαν 28 οχήματα.
Πέθαναν ακαριαία
Στο πεζοδρόμιο μεταξύ δύο πολυκατοικιών αστυνομικοί εντόπισαν δύο νεκρούς άνδρες. Και οι δύο έφεραν τραύματα από σφαίρες και φαίνεται να πέθαναν ακαριαία. Η αστυνομία βρήκε ένα όπλο δίπλα στον έναν από τους δύο και εικάζει ότι αυτός σκότωσε τον δεύτερο άνδρα και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε.
Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό με πυροβολισμούς που σημειώνεται στο Αμβούργο τον Μάρτιο.
- Box Now Accelerates Expansion with €20M Investment
- Συνέλαβαν 66χρονο στα Άνω Λιόσια με ναρκωτικά, όπλα και πυρομαχικά – Χτύπησε αστυνομικούς κατά τον έλεγχο
- Εξηγήσεις από το ΑΠΘ για τα επεισόδια ζητεί το υπ. Παιδείας
- Η Φλαμένγκο ανοίγει την πόρτα στον Βινίσιους
- Κολοράντο: 200 πτώματα σε αποσύνθεση εντοπίστηκαν σε γραφείο τελετών – Κάθειρξη 40 ετών για τον ιδιοκτήτη
- Δημογραφικό: Μακροζωία στην Ευρώπη και γήρανση στην Ελλάδα – Δύο όψεις της ίδιας κρίσης








