Πυροβολισμοί στο Αμβούργο – Δύο νεκροί
Στο πεζοδρόμιο μεταξύ δύο πολυκατοικιών αστυνομικοί εντόπισαν δύο νεκρούς άνδρες. Και οι δύο έφεραν τραύματα από σφαίρες και φαίνεται να πέθαναν ακαριαία.
Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν σε περιστατικό με πυροβολισμούς που σημειώθηκε σε κατοικημένη περιοχή του Αμβούργου, ανέφερε η γερμανική εφημερίδα Bild.
Σύμφωνα με τη Bild, η αστυνομία δέχθηκε κλήση λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου προς Κυριακή και στο σημείο του συμβάντος έσπευσαν 28 οχήματα.
Πέθαναν ακαριαία
Στο πεζοδρόμιο μεταξύ δύο πολυκατοικιών αστυνομικοί εντόπισαν δύο νεκρούς άνδρες. Και οι δύο έφεραν τραύματα από σφαίρες και φαίνεται να πέθαναν ακαριαία. Η αστυνομία βρήκε ένα όπλο δίπλα στον έναν από τους δύο και εικάζει ότι αυτός σκότωσε τον δεύτερο άνδρα και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε.
Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό με πυροβολισμούς που σημειώνεται στο Αμβούργο τον Μάρτιο.
- Χιόνια: Στην «κατάψυξη» η χώρα – Στα λευκά «ντύθηκαν» τα ορεινά – Δορυφορική εικόνα από το παγωμένο οροπέδιο Νευροκοπίου
- Η Μινεσότα μήνυσε την υπουργό Εσωτερικής Ασφάλειας –Μετά τον φόνο γυναίκας από πράκτορα της ICE
- Λίβερπουλ – Μπάρνσλεϊ 4-1: Πρόκριση για τους «Reds» και τώρα Μπράιτον! – Αναλυτικά τα ζευγάρια στους «32»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 13.01.2026]
- Γιουβέντους – Κρεμονέζε 5-0: «Πάρτι» για τη Μεγάλη Κυρία
- Ιράν: Απελευθέρωσε «ελληνόκτητο τάνκερ» μετά από δύο χρόνια



