Η Rolls-Royce έχει ήδη κάνει το πρώτο της αμιγώς ηλεκτρικό βήμα με την Spectre και πλέον περνά στους… αποχαιρετισμούς των όσων σηματοδότησαν την εποχή των κινητήρων εσωτερικής καύσης. Τον χορό των αποχαιρετισμών ανοίγει η Wraith και ο V12 κινητήρας με τον οποίο εφοδιάζεται που υποκλίνονται με μια τελευταία έκδοση του μοντέλου η οποία θα κατασκευαστεί σε 12 αντίτυπα.

Η ειδική έκδοση η οποία ονομάζεται Black Arrow εφοδιάζεται με τον θηριώδη twin-turbo V12 των 6,6 λίτρων o οποίος διατηρεί την ισχύ του στους 632 ίππους και 870 Nm ροπής. Αφετηρία για τη νέα έκδοση αποτελεί η επίσης σπάνια έκδοση Black Badge με τη διαφορά ότι στην προκειμένη περίπτωση, η αισθητική συμπληρώνεται από κίτρινες λεπτομέρειες στους προφυλακτήρες, τους τροχούς και στις ράβδους πίσω από τη γρίλια . Μέρος των παρεμβάσεων αποτελούν και τα διακριτικά Final Coupe Collection, με μαύρα γράμματα σε κίτρινο φόντο.

Εξίσου ιδιαίτερη είναι και η βαφή η οποία αποτελείται από τη διχρωμία ασημί και μαύρου, δύο χρώματα που η RR ονομάζει Celebration Silver και Black Diamond και σύμφωνα με τις συστάσεις, χρειάστηκαν 18 μήνες δοκιμών και εξέλιξης προκειμένου να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στις λεπτομέρειες σε κίτρινο περιλαμβάνεται και ο δακτύλιος γύρω από το Spirit of Ecstasy ενώ με την ίδια διχρωμία κίτρινου-μαύρου επενδύεται και το εσωτερικό δημιουργώντας μια ασυνήθιστη αντίθεση.

Φυσικά, ανεξαρτήτως χρώματος όλες οι επενδύσεις αποτελούνται από πολυτελές δέρμα. Στο ταμπλό, μπροστά από τον συνοδηγό έχει δημιουργηθεί ένα μοτίβο εμπνευσμένο από τον V12 κινητήρα.

Σε ό,τι αφορά τις καταβολές της έκδοσης, σύμφωνα με την RR, η Black Arrow αποτίει φόρο τιμής στον George Euston ο οποίoς το μακρινό 1938 κατέγραψε ρεκόρ επίγειας ταχύτητας 575.33 χλμ./ώρα οδηγώντας ένα αυτοκινούμενο βάρους επτά τόνων ονόματι Thunderbolt το οποίο εφοδιαζόταν με δύο V12 κινητήρες δια χειρός Rolls-Royce.

Yπό αυτό ακριβώς το σκεπτικό, το αναλογικό ρολόι που φιλοξενείται στο ταμπλό της Black Arrow φέρει την ένδειξη 357.497 μιλίων/ώρα, μέγεθος το οποίο αντιστοιχεί στην παραπάνω ταχύτητα. Στο ίδιο σκεπτικό ένα βέλος και το σύμβολο του απείρου κοσμούν τα πίσω καθίσματα.

Μια από τις εξίσου ιδιαίτερες λεπτομέρειες που έχουν σχεδιαστεί ως ανάμνηση στο παραπάνω ρεκόρ είναι το φωτεινό μοτίβο του εσωτερικού της οροφής που αποτελείται από 2.117 φωτιστικά οπτικών ινών αναπαράγοντας τον έναστρο ουρανό πάνω από τις αλυκές της Bonneville την 16η Σεπτεμβρίου 1938, ημερομηνία την οποία σημειώθηκε το ρεκόρ.