ΜακΚίσικ: «Δεν σκέφτομαι το συμβόλαιό μου, απλά βγαίνω και παίζω»
Μπορεί το συμβόλαιό του να λήγει το καλοκαίρι αλλά ο Σακίλ ΜακΚίσικ μόνο αυτό δε σκέφτεται
Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται ο Σακίλ ΜακΚίσικ με τον Ολυμπιακό και εντός και… εκτός παρκέ.
Ο Αμερικανός άσος με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «basketnews.com» δήλωσε μεταξύ άλλων ότι αυτός και η σύζυγος του περνάνε πολύ καλά, λατρεύουν την Αθήνα με τον ίδιο να μη σκέφτεται καν το συμβόλαιό του -λήγει το καλοκαίρι- και απλά να βγαίνει και να παίζει μπάσκετ.
Ο Αμερικανός άσος δήλωσε αρχικά:
«Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να βγω μπροστά. Δεν σκέφτομαι ότι το σκοράρισμα έχει κάποια σχέση με την ανανέωση του συμβολαίου μου, αλλά με το να παίρνουμε νίκες».
Για το συμβόλαιό του συγκεκριμένα είπε:
«Δεν το σκέφτομαι το συμβόλαιό μου. Απλώς σκέφτομαι την σύζυγό μου και τον γιο μου. Λατρεύουμε την Αθήνα. Είναι απίστευτο πάντως ότι δεν περνάει καν από το μυαλό μου (σ.σ το συμβόλαιο). Απλώς βγαίνω στο παρκέ και παίζω μπάσκετ».
- ΗΠΑ: Το υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας θέλει να απελάσει τον 5χρονο Λίαμ που συνελήφθη στη Μινεσότα
- Συνελήφθη 70χρονος εξαπατούσε ηλικιωμένους – Έκλεψε πάνω από 15.000 ευρώ
- Σκάνδαλο στη Ρέιντζερς: Παίκτες χρησιμοποιούσαν δωμάτια φυσικοθεραπείας για τα ερωτικά ραντεβού τους!
- «Big Bang» στις επενδύσεις από τις Big Tech για την ΑΙ
- Τους υπουργούς Εργασίας της ΝΔ δίνει η Στρατινάκη σε απάντησή της – Την τελική απόφαση και υπογραφή για τα κονδύλια είχε ο εκάστοτε υπουργός
- Ο Bad Bunny δεν λέει πολλά για την εμφάνιση του στο Super Bowl, αλλά υπόσχεται ένα «μεγάλο πάρτυ»
