Η αποστολή της ΑΕΚ για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό (Pic)
Χωρίς κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ολοκλήρωσε η ΑΕΚ την προετοιμασία της για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Με όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές θα πάει στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τη ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό η ΑΕΚ.
Ο Ματίας Αλμέιδα πήρε στην αποστολή 25 παίκτες, με τους τραυματίες Γκαρσία, Φερνάντες, Φαν Βέερτ και Μοχαμάντι να είναι αυτοί που έμειναν εκτός. Η Ένωση καλείται να υπερασπιστεί το 3-0 της Νέας Φιλαδέλφειας και να σφραγίσει την πρόκριση για τον τελικό όπου θα περιμένει τον ΠΑΟΚ ή τη Λαμία.
Η αποστολή της ΑΕΚ:
Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Ντάικο, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον, Κοσίδης, Μαχαίρας.
- Λεβαδειακός – ΟΦΗ 0-1: Στον τελικό του Κυπέλλου οι Κρητικοί των 10 παικτών!
- Στον Λευκό Οίκο ο Νετενιάχου για τη συνάντηση με τον Τραμπ, χωρίς παρουσία δημοσιογράφων – Τι θα ζητήσει
- Οριστικό τέλος για τη European Super League: Ρεάλ Μαδρίτης και η UEFA κατέληξαν σε συμφωνία
- Από πού προήλθαν τα χρήματα της Γκισλέιν Μάξγουελ; Από μυστικά τραστ που δημιούργησε ο πατέρας της
- Ελβετία: Δημοψήφισμα για να μειώσει τον πληθυσμό σε 10 εκατομμύρια – Κλείνοντας την πόρτα στους μετανάστες
- Πόρτο Ράφτη: Συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι που πέταξαν πέτρες σε αστικό λεωφορείο

