Survivor spoiler: Καταιγιστικές εξελίξεις – Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση
Θα γίνει χαμός και στις δύο παραλίες
Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του Survivor All Star, μετά την άφιξη των έξι παικτών που μοιράστηκαν στις δυο ομάδες.
Η Ελευθερία Ελευθερίου ήδη έχει δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα στην ομάδα των Διάσημων, λόγω της σχέσης της με τον Μάριο Πρίαμο.
Όπως παρακολουθήσαμε στο trailer, θα δούμε την τραγουδίστρια πιο ήρεμη από την πρώτη ημέρα που πάτησε το πόδι της στην παραλία των Διάσημων και ξεφτίλισε τον Μάριο, με τον Σπύρο Μαρτίκα να την υπερασπίζεται κάνοντας και αυτός μια ασύλληπτη επίθεση στο πρόσωπο του.
Τα γεγονός λοιπόν θα μάθει και η Μπλε ομάδα με ακριβής μάλιστα λεπτομέρειες τις οποίες θα μεταφέρει ο Ηλίας Μπόγδανος σε όλους. Δεν θα λείψουν τα κακόβουλα σχόλια, αλλά και τα πειράγματα.
Μετά το καθαρό ριάλιτι που θα δούμε στις δυο παραλίες, θα φτάσει και η ώρα του στίβου μάχης. Διάσημοι και Μαχητές θα αγωνιστούν για την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας.
Ήδη την πρώτη έχασαν οι Κόκκινοι με τον Κώστα Παπαδόπουλο να είναι ο πρώτος υποψήφιος, βγάζοντας την μπαντάνα του αγανακτισμένος.
Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor All Star
Ήδη γνωρίζουμε πως την ασυλία σήμερα θα κερδίσουν οι Διάσημοι και θα πάνε με το κεφάλι τους ήσυχο στο συμβούλιο του νησιού. Άρα οι Μαχητές θα πρέπει να ψηφιστούν μεταξύ τους. Να υπενθυμίσουμε πως οι τρεις παίκτες που μπήκαν χθες, έχουν ασυλία αυτή την εβδομάδα.
Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, στον τάκο θα ακουστεί το όνομα της Μελίνας Μεταξά!
Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός πως η παίκτρια για ακόμη δυο με τρεις ημέρες δεν μπορεί να αγωνιστεί έπειτα από εντολή γιατρού. Ωστόσο, επειδή είναι ήδη αρκετές ημέρες εκτός στίβου μάχης είναι το κατάλληλο πρόσωπο για να ψηφιστεί, με όσους την ψηφίζουν να έχουν και έτοιμη δικαιολογία.
- Εκεί βρίσκω τον πραγματικό εαυτό μου: Ο ημίγυμνος Χάρι Στάιλς για τον Χαρούκι Μουρακάμι, το τρέξιμο και τη φήμη
- Κρήτη: Φρικτό θάνατο βρήκε άνδρας που παγιδεύτηκε σε φρέζα ενώ εκτελούσε εργασίες στο αμπέλι του
- Καύσιμα: Αυξήσεις πυροδοτεί ο πόλεμος στο Ιράν – Τι λέει ο πρόεδρος πρατηριούχων Ηρακλείου
- Ο Ανδρουλάκης καταθέτει αίτημα για προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για το κράτος δικαίου
- H OpenAI κέρδισε το Πεντάγωνο, τώρα θέλει όλο το ΝΑΤΟ
- Δίκη για Χρυσή Αυγή: «Ο ήλιος της δικαιοσύνης δεν ξέχασε σήμερα τον τόπο μας» δήλωσε ο συνήγορος πολιτικής αγωγής


