Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Survivor All Star: Καυγάς άνευ προηγουμένου στους Διάσημους - «Κοιτάς πως να σώσεις τον κ@λ@ σου»

Survivor All Star: Καυγάς άνευ προηγουμένου στους Διάσημους – «Κοιτάς πως να σώσεις τον κ@λ@ σου»

Έξαλλη η Ελευθερία Ελευθερίου με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη

Έξι νέοι παίκτες μπήκαν στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor All Star και έφεραν τα πάνω κάτω στο παιχνίδι.

Την κόκκινη μπαντάνα φόρεσαν οι Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Ελευθερία Ελευθερίου και Χριστίνα Κεφαλά, ενώ τη μπλε οι Νικόλας Αγόρου, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης και Τζο Μαριδάκη.

Ωστόσο, αυτό που μονοπώλησε το ενδιαφέρον ήταν το ερωτικό ειδύλλιο μεταξύ Μάριου Πρίαμου και Καρολίνας, αφού η είσοδος της Ελευθερίας Ελευθερίου έφερε εντάσεις. H τραγουδίστρια είχε σχέση με τον Κύπριο, πριν εκείνος μπει στο Survivor και τα τινάξει όλα στον αέρα για χάρη της Καρολίνας

Οι δυο τους συναντήθηκαν μετά τα όσα συνέβησαν και σύντομα ξέσπασε ένας άγριος καβγάς.

«Κρύβομαι μέχρι να έρθω στο παιχνίδι»

«Χθες το βράδυ κοιμήθηκες καλά; Χθες το βράδυ, που έγινε το σκηνικό, με έπιασες ρε μ@λ@@α να πεις, πως είναι αυτή η κοπέλα εδώ και έναν μήνα έξω που την κυνηγάνε; Δεν τοποθετήθηκα, Μάριε, να ξέρεις πουθενά. Κρύβομαι μέχρι να έρθω στο παιχνίδι. Δεν ήθελα να μιλήσω γιατί προφανώς υπάρχει και ένας αντίλογος. Και πας και με αδειάζεις με μια κοπέλα που της έχω πει ότι έχω κάνει παρέα και τυπικά είναι φίλη μου; Πλέον ο ορισμός φίλος, για μένα, έχει ξεφτιλιστεί. Μου έλεγες ότι είμαι το απωθημένο σου! Mε έλεγες αγάπη σου, μωρό σου» ξέσπασε η παίκτρια με τον συμπαίκτη της να ακούει χωρίς να αντιδράει».

«Χ@στ@κ@ς αυτή τη στιγμή και για την Καρολίνα! Αυτή τη στιγμή κοιτάς πως να σώσεις τον κ@λ@ σου! Είσαι απαράδεκτος, Μάριε! Είσαι η ντροπή της Κύπρου. Το ότι με έχεις αδειάσει, Μάριε, με τέτοιο τρόπο δεν στο συγχωρώ», είπε επίσης η Ελευθερία.

Στη συνέχεια, οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στον αγωνιστικό χώρο όπου οι Κόκκινοι ήταν εκείνοι που έχασαν το έπαθλο και την ασυλία.

Στο συμβούλιο του νησιού κάποιοι από τους παίκτες της ομάδας των Διάσημων υποστήριξαν πως ίσως ένας λόγος της ήττας τους ήταν η κακή ψυχολογία που είχαν λόγω κάποιων εντάσεων. Ο Μάριος Πρίαμος παραδέχτηκε ότι πράγματι υπήρξε ένα θέμα ανάμεσα στον ίδιο και την Ελευθερία Ελευθερίου το οποίο όμως συζήτησαν και έχει λήξει ενώ από τη δική της πλευρά η τραγουδίστρια ανέφερε πως φτάνοντας στο νησί δε μπόρεσε να διαχειριστεί τη συναισθηματική ένταση που είχε συσσωρευτεί μέσα της το προηγούμενο διάστημα και ξέσπασε.

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024