Αυτή είναι η υποψήφια βουλευτής που χώρισε λόγω του… ΠΑΣΟΚ
Το ΠΑΣΟΚ στάθηκε αιτία... χωρισμού για υποψήφια βουλευτή.
Φαίνεται πως το ΠΑΣΟΚ δεν στάθηκε γούρικο για υποψήφια βουλευτή που αποκάλυψε ότι χώρισε λόγω του κόμματος.
Ανάμεσα στις υποχρεώσεις της πολιτικής και του έρωτα, φαίνεται πως στη συγκεκριμένη περίπτωση υπερίσχυσε το κόμμα.
Ήταν η υποψήφια βουλευτής Βάσια Ανστασίου που αποκάλυψε τον χωρισμό της, μιλώντας στο ACTION24.
Η υποψήφια βουλευτής Βάσια Αναστασίου
Το ΠΑΣΟΚ και ο χωρισμός για υποψήφια βουλευτή
Χώρισε πρόσφατα από τη μακροχρόνια σχέση της, όπως αποκάλυψε, εξαιτίας του κόμματος με το οποίο θα διεκδικήσει την εκλογή της.
Με αρκετή δόση χιούμορ, η Βάσια Αναστασίου, υποψήφια βουλευτής Ανατολικής Αττικής, σημείωσε πως χώρισε εξαιτίας του κόμματος.
«Εγώ χώρισα πάντως πρόσφατα λόγω του ΠΑΣΟΚ. Γιατί δεν με άντεχε ο σύντροφός μου. Τι να κάνουμε; Η μεγάλη μου αγάπη ήταν το ΠΑΣΟΚ», σημείωσε χαρακτηριστικά η Βάσια Αναστασίου.
Η δικηγόρος Βάσια Αναστασίου, αναπληρώτρια γραμματέας Επικοινωνίας, θεωρείται ένα από τα δυνατά χαρτιά για την Ανατολική Αττική. Εκεί θα δώσει τη μάχη μαζί με τον Μανώλη Χριστοδουλάκη, πρώην γραμματέα του κόμματος.
Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα στο πρώτο λεπτό (01:05).
- Άρης: Η ομιλία του Γρηγορίου – Τι είπε στους παίκτες μετά τη νέα γκέλα στο πρωτάθλημα
- Ντουμπάι: Αναβάλλεται η προγραμματισμένη πτήση επαναπατρισμού Ελλήνων
- Καύσιμα: «Άλμα» 20% στο ντίζελ και 8% στην αμόλυβδη – Ανήσυχοι οι καταναλωτές
- Μιλγουόκι Μπακς – Ιντιάνα Πέισερς 134-123: «Καθάρισε» ο κυρίαρχος Αντετοκούνμπο, αλλά αποχώρησε τραυματίας (vid)
- Μία γυναίκα και ένα παιδί σκοτώθηκαν στο Αφγανιστάν από πακιστανικές οβίδες, καθώς ο πόλεμος συνεχίζεται
- Μεγάλη «μάχη» για το 5-8 της Super League: Πέντε ομάδες για τρεις θέσεις – Το πρόγραμμα στο φινάλε





