Στο μίτινγκ του Λιεβέν Τεντόγλου και Στεφανίδη
Ο Μίλτος Τεντόγλου και η Κατερίνα Στεφανίδη θα αγωνιστούν στο μίτινγκ του Λιεβέν.
Την ευκαιρία για ένα δυνατό τεστ ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κλειστού στίβου, θα έχουν την Τετάρτη (15/2) ο Μίλτος Τεντόγλου και η Κατερίνα Στεφανίδη στο μίτινγκ του Λιεβέν.
Ο Τεντόγλου, έχοντας στα πόδια του τα 8,40μ. από το Τορούν, είναι ο κορυφαίος φέτος στον κόσμο και στη Γαλλία θα τεθεί εκ νέου αντιμέτωπος με τον Σουηδό Τόμπιας Μόντλερ, που φέτος έχει 8,17μ., αλλά και τον Αμερικανό Μαρκίς Ντέντι (8,01μ. φέτος).
Η Στεφανίδη θα μπει στον αγωνιστικό χώρο του Λιεβέν με τα 4,62 μ. που πέτυχε στο μίτινγκ της Νέας Υόρκης και στόχος της στον αγώνα της γαλλικής πόλης είναι να υπερβεί τα 4,70 μέτρα.
Σε αυτό θα τη βοηθήσει και ο έντονος συναγωνισμός, καθώς θα συναντήσει την κορυφαία φέτος στον κόσμο, τη Σλοβένα Τίνα Σουτέι (4,82μ.), την Αμερικανίδα Κέιτ Μουν (4,81μ. φετινό ρεκόρ) αλλά και τη Βίλμα Μούρτο από τη Φινλανδία, που τον Ιανουάριο ξεπέρασε τα 4,75 μέτρα.
- ΕΚΤ: Οι έξι υποψήφιοι για τη θέση του αντιπροέδρου
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στην Μπάγερν
- Η νέα αισθησιακή καμπάνια της Μαντόνα για την Dolce & Gabbana – «Η μόνη γυναίκα που με φοβίζει»
- Ολυμπιακός – Μπάγερν Μονάχου 95-80: Νίκησε εύκολα τους Βαυαρούς, αγωνιά για τον Μόρις…
- Wall Street: Νέο ρεκόρ για S&P 500, με κέρδη η πρώτη βδομάδα του 2026
- Καμερούν – Μαρόκο 0-2: Ο Ελ Κααμπί «σέρβιρε» την πρόκριση στα ημιτελικά του Κόπα Άφρικα (vids)

