Καλλιτέχνες: Οι νέες δράσεις που κλιμακώνουν τον αγώνα τους
Η κατάληψη του Θεάτρου Τσίλλερ συνεχίζει και σήμερα τις δράσεις της κατά του προεδρικού διατάγματος που υποβαθμίζει τις σπουδές των καλλιτεχνών.
Μετά τις δύο μεγάλες συναυλίες που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 10/2 στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου έξω από το κτίριο Τσίλλερ του Εθνικού Θεάτρου και το Σάββατο 11/2 στο θέατρο Rex με τη συμμετοχή σημαντικών καλλιτεχνών και την απίστευτη ανταπόκριση του κόσμου, οι δράσεις συνεχιζονται.
Οι αποψινές καλλιτεχνικές δράσεις
Σήμερα, Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί χορευτική perfomans από σπουδαστές και σπουδάστριες της ΚΣΟΤ και θα ακολουθήσει, στις 21:00, live αλληλεγγύης με τους Tsopana Rave, Υπόγεια Ρεύματα, Over 9000, Evi Evan, Montezuma.
Παράλληλα, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού εκρόσωποι των καλλιτεχνών προσκλήθηκαν να συζητήσουν τα αιτήματα τους την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023.
- Κίλμαρ Αμπρέγο Γκαρσία: Ελεύθερος και πάλι ο μετανάστης-σύμβολο με εντολή της δικαιοσύνης
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Η Ελλάδα επιστρέφει
- Και προνόμια υπηκοότητας «πουλάει» η χρυσή βίζα Τραμπ
- Κυριάκος Πιερρακάκης: Συγχαρητήρια από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ
- Ασταμάτητη η Στρασμπούρ (1-0), άνετο διπλό της Πάλας στην Ιρλανδία (3-0) – Η βαθμολογία
- Βαθμολογία UEFA: Καλή συγκομιδή για την Ελλάδα, αλλά και χαμένη ευκαιρία να πλησιάσει κι άλλο την Τσεχία



