Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μια τραγική ιστορία απώλειας μετά από ένα τρομακτικό τροχαίο

Μια τραγική ιστορία απώλειας μετά από ένα τρομακτικό τροχαίο

Μια σειρά φωτογραφιών στο σπίτι όπου έζησε η μοναδική επιζήσασα μετά από ένα τραγικό τροχαίο. Έχασε τον σύζυγο και τα δύο της παιδιά.

Ήταν πίσω στη δεκαετία του 1980 που σε ένα τρομακτικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα ξεκληρίστηκε μια ολόκληρη οικογένεια. Επέζησε μόνο η μητέρα. Ο σύζυγός της και τα δύο μικρά παιδιά τους άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο.

Η θλίψη της γυναίκας μετά το τραγικό τροχαίο ήταν αβάστακτη. Έμεινε μόνη της στο σπίτι τους για χρόνια. Οι τοίχοι έγιναν ο καμβάς για να γράφει σκέψεις και ποιήματα.

«Εδώ δεν αισθάνομαι μοναξιά. Ποιος ξέρει; Ίσως να μην είμαι πραγματικά μόνη» γράφει σε έναν από τους τοίχους του σπιτιού. Λίγα χρόνια αργότερα, εισήχθη σε ίδρυμα και πέθανε. Το σπίτι έχει μείνει ανέπαφο. Σαν να ζούσε ακόμα εκεί η οικογένεια.

Οι συγκλονιστικές φωτογραφίες του Bryan Sansivero αποτυπώνουν ακριβώς αυτό. Ανακαλύπτει συνήθως εγκαταλελειμμένα σπίτια χρησιμοποιώντας τους χάρτες της Google. Αυτή τη φορά ήταν ένας φίλος του που του έδειξε αυτό το σπίτι στη Γαλλία.

Το τραγικό τροχαίο, η αβάστακτη απώλεια

Έμαθε την τραγική ιστορία της οικογένειας στην οποία ανήκε και δεν δίστασε να καταγράψει την ιστορία μέσα από συγκλονιστικές εικόνες του ερειπωμένου σπιτιού.

Ήταν για χρόνια που ζούσε μόνη στο σπίτι η γυναίκα που επέζησε από το τραγικό τροχαίο. Προσπαθούσε να διαχειριστεί την τραγική απώλεια. Έγραφε στους τοίχους. «Από τις κοινωνικές διακοπές, προτιμώ τη γνώριμη αυλή μου».

Ένα αρκετά τραγικό τροχαίο που έγινε πρωτοσέλιδο στα μέσα της εποχής. Λυπηρό να βλέπεις τα αντικείμενα των παιδιών και τις φωτογραφίες τους να παραμένουν εκεί. Σαν να σταμάτησε ο χρόνος μετά την τραγική απώλειά τους.

Μια σειρά φωτογραφιών που, όπως περιγράφει ο Bryan Sansivero, είναι σαν να διαβάζεις ένα βιβλίο. Αυτή τη στιγμή εργάζεται σε ένα φωτογραφικό βιβλίο με εγκαταλελειμμένα μέρη σε όλη την Ευρώπη μετά την επιτυχία του American Decay.

Ανυπομονεί να καταγράψει τις ιστορίες που κρύβει κάθε ένα από τα εγκαταλελειμμένα κτίρια και να τις μοιραστεί με τον κόσμο. Συναρπαστικές εικόνες, τραγικές ιστορίες μιας άλλης εποχής. Συνδυασμός που αναμένεται να φέρει και τα αναμενόμενα αποτελέσματα στη δουλειά του.

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024