Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βρήκε το ανατριχιαστικό email μετά την άγρια δολοφονία των παιδιών τους

Βρήκε το ανατριχιαστικό email μετά την άγρια δολοφονία των παιδιών τους

Η άγρια δολοφονία και η ανακάλυψη του εφιαλτικού email από τον σύζυγό της. Περιέγραφε το σχέδιό του.

Ήταν πίσω στο 2013 που ο Sanjeev απήγαγε και στραγγάλισε τον 10χρονο Eoghan και τον πεντάχρονο Ruairi. Η σύζυγός του και μητέρα των δύο παιδιών Kathleen Chada βρήκε ένα ανατριχιαστικό του email όπου περιέγραφε το σχέδιο για την άγρια δολοφονία τους.

Για την Kathleen Chada θα ήταν πιο εύκολο να αποδεχτεί την τραγωδία αν ήταν τρελός. «Θα ήταν μια απάντηση, μια διάγνωση», όπως επισημαίνει δέκα χρόνια μετά το αποτρόπαιο έγκλημα. Η ζωή της διαλύθηκε μετά τη δολοφονία των δύο παιδιών τους. Ο σύζυγός της είχε αφήσει τα πτώματά τους στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου τον Ιούλιο του 2013.

«Υπάρχει ένα κομμάτι μου που θα έλεγε ότι θα ήταν πιο εύκολο αν είχε διαγνωστεί τρελός. Σε αντίθεση με το ότι ο σύζυγός μου ήταν διαβολικός, εγωιστής και ναρκισσιστής. Και επέλεξε να αφαιρέσει τις ζωές των δύο όμορφων αγοριών μας για τους δικούς του σκοπούς», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Ανακάλυψε το ανατριχιαστικό μήνυμα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είχε συντάξει ο Sanjeev μετά τη δολοφονία των δύο παιδιών τους. Περιέγραφε με την παραμικρή λεπτομέρεια το σχέδιο δολοφονίας και την αυτοκτονία του.

«Περίπου έξι εβδομάδες μετά τη δολοφονία των αγοριών, έψαχνα κάποια χαρτιά και έπεσα πάνω σε ένα email που είχε γράψει ο Sanjeev, περίπου ενάμιση χρόνο νωρίτερα. Σε αυτό ανέφερε ότι εκείνος, εγώ, ο Eoghan και ο Ruairi επρόκειτο να πεθάνουμε όλοι. Είχε σχεδιάσει τη δολοφονία και την αυτοκτονία», σημειώνει χαρακτηριστικά στη Mirror.

Η υπεξαίρεση και η άγρια δολοφονία

Ο Sanjeev δήλωσε ένοχος για τη διπλή δολοφονία. Καταδικάστηκε σε ισόβια το 2014. Εκτίει τώρα ποινή ισόβιας κάθειρξης στη φυλακή Arbour Hill στο Δουβλίνο. Στη διάρκεια της ακρόασης, έγινε γνωστό στο δικαστήριο πως σκότωσε τα παιδιά του για να γλιτώσει από την ντροπή.

Είχε, όπως αποκαλύφθηκε, υπεξαιρέσει 56.000 ευρώ από ένα κοινοτικό κέντρο για να πληρώσει χρέη από διαδικτυακές συναλλαγές. Την ημέρα της απαγωγής, ο Sanjeev είχε πει στην Kathleen πως θα πήγαινε τα δύο αγόρια τους για μπόουλινγκ.

Αφού πέρασαν ώρες, η Kathleen άρχισε να ανησυχεί και επικοινώνησε με τις αρχές. Ο άνθρωπος που ηγήθηκε της έρευνας, ο Martin Walker, είχε κακό προαίσθημα από την αρχή. «Είχα την αίσθηση πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Η έκτη αίσθηση ενός αστυνομικού με 41 χρόνια υπηρεσίας».

Το ένστικτό του πως υπήρχε κάτι τρομερά σκοτεινό στην υπόθεση επιβεβαιώθηκε με τον πιο τραγικό τρόπο. Δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από συναδέλφους του πως είδαν τον Sanjeev να έχει πέσει με το αυτοκίνητό του πάνω σε τοίχο κοντά στο Westport.

Λίγο αργότερα θα ενημέρωνε την Kathleen. Τα παιδιά της ήταν νεκρά. Η συζήτηση είχε ξεκινήσει με την αναφορά για το τροχαίο. Όταν ρώτησε για το αν είναι καλά στην υγεία τους τα παιδιά, θα μάθαινε τα φρικτά νέα. Είναι νεκρά στο πορτμπαγκάζ. Τα τραγικά νέα την έκαναν να τα χάσει.

Αργότερα απαγγέλθηκαν κατηγορίες για το διπλό φονικό. Οι γιατροί που εξέτασαν τον Sanjeev έκριναν ότι ήταν σε θέση να δικαστεί και πως δεν ήταν παράφρων. Η συγκλονιστική υπόθεση θα προβληθεί στο «The Case I Can’t Forget» του RTE την ερχόμενη Δευτέρα.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024