Ήταν πριν από τρεις δεκαετίες που ταχυδρομήθηκε το γράμμα για τη Valerie Jarvis – Read. Η ημερομηνία στο γράμμα 3 Αυγούστου 1995. Όταν έφτασε το γράμμα στο σπίτι του 60χρονου John Rainbow στο Northumberland έμεινε σαστισμένος να το κοιτάζει. Είχε γραμματόσημο με ημερομηνία του 1995.

Είχε ταχυδρομηθεί από το Bridgewater του Somerset. Μια περιοχή σε απόσταση 300 μιλίων μακριά. Απευθυνόταν στη Valerie Jarvis – Read που έμενε στο σπίτι και έκτοτε έχει πεθάνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Από το Χόλιγουντ και τον James Dean στην Ελλάδα

«Ανοίξαμε το γράμμα, ρίξαμε μια ματιά και σκεφτήκαμε «κρίμα, είναι λίγο παράξενο». Δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε πώς έφτασε μόλις ξαφνικά. Είναι σε άριστη κατάσταση. Δεν φαινόταν να είναι πεταμένο. Απλά φαίνεται πολύ παλιό».

Τι έγραφε ο Patrick στη Valerie

Στο γράμμα, που υπέγραφε ο Patrick, περιέγραφε τον θάνατο των γονιών του και πως αυτό διέλυσε την οικογένειά τους. «Είναι πολύ θλιβερό. Το σπίτι διαλύθηκε σε διάφορες «κατοικίες» και πουλήθηκε. Χωρισμένο σε τρεις κατοικίες και έχοντας χάσει τα περισσότερα έπιπλα» ενημέρωνε ο Patrick τη Valerie.

Αναφερόταν και σε μια πολλών αιώνων βίβλο που βρισκόταν στην κατοχή της οικογένειάς του από το 1730. «Είναι πολύ παράξενο. Δεν έχουμε καμία σχέση με το πρόσωπο που βρισκόταν εδώ. Η Valerie Jarvis – Read ζούσε εδώ μέχρι περίπου το 2010 και το σπίτι άλλαξε διάφορα χέρια από τότε. Πιστεύω ότι έχει πεθάνει» σχολίασε ο John Rainbow.

Οι γείτονες του John Rainbow τη γνώριζαν. Ήταν μια ηλικιωμένη γυναίκα. «Θα ήταν ωραίο να γνωρίζαμε ότι το άτομο που έστειλε την επιστολή έχει κάποιους συγγενείς ώστε να μάθουν ότι το γράμμα τελικά έφτασε».

Η Valerie ήταν κάτι περισσότερο από μια ηλικιωμένη γυναίκα. Η Tina Robinson, που μένει κοντά στον John Rainbow, αναφέρει ότι καθοδηγούσε τον σύζυγός της που συμμετείχε στο 24 Hours of Le Mans, τον παλαιότερο αγώνα αντοχής στον κόσμο.

Είχε μάλιστα και μερικούς πολύ διάσημους φίλους. «Υπήρχαν φωτογραφίες στο σπίτι με τον σύζυγό της να σφίγγει το χέρι του πρίγκιπα Φίλιππου, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ γιατί».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr