Ξανά εκτός ο Αντετοκούνμπο – Δεν παίζει με τους Ράπτορς
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα μείνει εκτός δράσης για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι των Μιλγουόκι Μπακς, αφού θα χάσει την αναμέτρηση με τους Τορόντο Ράπτορς.
Για τέταρτο σερί παιχνίδι, οι Μιλγουόκι Μπακς θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Γιάννη Αντετοκούνμπο, καθώς τα «Ελάφια» ενημέρωσαν πως ο Έλληνας σούπερ σταρ δεν θα ενισχύσει την ομάδα του στον αγώνα κόντρα στους Τορόντο Ράπτορς (18/1, 2:30).
Ο Greek Freak συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο και μετά τα ματς με Μαϊάμι (δύο φορές) και με Ιντινάνα Πέισερς, θα χάσει και αυτό απέναντι στους Καναδούς.
Παράλληλα, εκτός παραμένουν με τραυματισμό και οι Σερζ Ιμπάκα, Κρις Μίντλετον, οι οποίοι επίσης θα απουσιάσουν από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.
The Bucks have submitted their injury report for tonight’s game against the Raptors.
OUT:
Giannis Antetokounmpo (left knee soreness)
Serge Ibaka (personal reasons)
Khris Middleton (right knee soreness)— Eric Nehm (@eric_nehm) January 17, 2023
- Στις φλόγες κυβερνητικά κτίρια – Χάος στο Ιράν με τους Φρουρούς της Επανάστασης να βγαίνουν στον δρόμο [βίντεο]
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Ποιοι την ψηφίζουν
- Έρχεται πενθήμερο… «φωτιά» σε χρυσό, ασήμι και πετρέλαιο
- Ευρωπαϊκή Επιτροπή προς X: Έχουμε αμφιβολίες για τη συμμόρφωσή σας
- Σε χαμηλό 16 ετών το εμπορικό έλλειμμα των ΗΠΑ
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 09.01.2026]



