Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καρχαρίας σε λίμνη

Καρχαρίας σε λίμνη

Οι περιπέτειες του Ρονάλντο στην Αραβία

Πόσο μπορεί να αντέξει ένας ποδοσφαιρικός φαλαινοκαρχαρίας στα νερά μιας μικρής λίμνης; Η παρουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας αγωνιζόμενος με τα χρώματα της Αλ Νασρ θα είναι βραχύβια, ανεξάρτητα με όσα αναφέρονται στα συμβόλαια που έχουν υπογράψει οι δύο πλευρές ή τις δηλώσεις του CR7.

Ο Πορτογάλος θα αντιληφθεί γρήγορα το τεράστιο λάθος στο οποίο τον οδήγησε ο πληγωμένος του εγωισμός και θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να φύγει από το Ριάντ, το αργότερο μέχρι το καλοκαίρι.

Γλώσσα λανθάνουσα τα αληθή λέγει. Ο Ρονάλντο αποκάλεσε τη Saudi Arabia ως South Africa κατά την παρουσίασή του στους δημοσιογράφους, αποκαλύπτοντας τη σύγχυση στο μυαλό του, ίσως λόγω της συναισθηματικής φουρτούνας με την οποία παλεύει τις τελευταίες εβδομάδες.

Ο Ρονάλντο μοιάζει σαν να προσπαθεί να γκρεμίσει όσα έχτιζε τόσα χρόνια. Πρώτα διέλυσε τη σχέση του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γιατί αρνήθηκε να αποδεχτεί τη νέα συνθήκη στην καριέρα του που δεν του επιτρέπει να βρίσκεται συνεχώς στην πρώτη γραμμή του μετώπου. Κατέστρεψε κάθε γέφυρα επιστροφής του με την περίφημη συνέντευξή του στον Πιρς Μόργκαν από την οποία επωφελήθηκε μόνο ο τελευταίος. Τα έσπασε με τον επί χρόνια ατζέντη και φίλο του Ζόρζε Μέντες, ο οποίος τον βοήθησε καθοριστικά σε κάθε βήμα της καριέρας του αλλά διαφώνησε με τη συνέντευξη στον βρετανό δημοσιογράφο. Ηρθε σε ευθεία αντιπαράθεση με την πατρική φιγούρα του Φερνάντο Σάντος στην Εθνική Πορτογαλίας. Για να τοποθετήσει το τελευταίο καρφί στο φέρετρο της φήμης του με το συμβόλαιο στην Αλ Νασρ.

Οι νέοι του φίλοι όπως ο πρώην εκπρόσωπος της Nike στην Πορτογαλία, Ρικάρντο Ρεγκουφιέ, λένε στον ποδοσφαιριστή αυτά που θέλει να ακούσει. Γιατί όχι; Ο μόνος που χάνει απ’ όλη αυτή την ιστορία είναι μόνο ο Ρονάλντο. Ο Ρεγκουφιέ διαπραγματεύτηκε τη μετακίνησή του στην Αλ Νασρ και σίγουρα εισέπραξε ένα παχυλό ποσό για τη μεσολάβησή του.

Το πόσο αδέξιες ήταν οι κινήσεις του Ρονάλντο τις τελευταίες εβδομάδες αποκαλύπτεται από το γεγονός ότι όλες οι μεγάλες ομάδες της Ευρώπης του έκλεισαν την πόρτα. Οι συμβουλές είναι σαν τα φάρμακα: συνήθως όσο πιο πικρά τόσο το καλύτερο. Ποιος τολμά όμως να ποτίσει φαρμάκι τον διάσημο (πρώην) άσο;

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024