Βαγγέλης Γερμανός: Δεν είμαι υπέρ του να κατακρίνει κάποιος την ραπ ή την τραπ
Ο Βαγγέλης Γερμανός εμφανίζεται στην Σφίγγα μαζί με τον Φίλιππο Πλιάτσικα
Ο Βαγγέλης Γερμανός μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για το φροντιστήριο που είχε, την «επίθεση» από γιαγιά σε συναυλία & τον λόγο που δεν θα έγραφε τραγούδια στην Ελένη Φουρέιρα.
Ο συνθέτης, στιχουργός και τραγουδιστής μίλησε για το φροντιστήριο που διατηρούσε και για την απόφασή του να ασχοληθεί με τη μουσική.
«Μικρός έλεγα πως όταν μεγαλώσω θα γίνω περιπτεράς, γιατί είχε όλα τα παραμυθία, σοκολάτες και καραμέλες. Είχα 5 χρόνια φροντιστήριο μαθηματικών. Εισπράττω αγάπη, όταν τους συναντάω σήμερα» είπε αρχικά ο Βαγγέλης Γερμανός.
«Μια γιαγιά μου είπε «ντροπή, αίσχος» για το τραγούδι «στην μπανιέρα δυο δυο». Δεν είμαι υπέρ του να κατακρίνει κάποιος την ραπ ή την τραπ, το να είσαι υπέρ της βίας δεν μου λέει κάτι ιδιαίτερο», συμπλήρωσε.
Γιατί δεν θα έγραφε τραγούδια στην Ελένη Φουρέιρα και ποια είναι η γνώμη του για την Πάολα;
«Δεν θα έγραφα τραγούδια στην Φουρέιρα, αφού τραγουδάει εγγλέζικα… όλο το γκλάμουρ και το στρας μου φαίνονται “εξωμουσικά”. Την Πάολα με άλλο υλικό θα την άκουγα, δεν υποτιμώ τίποτα, όλα αξίζουν τον σεβασμό μου», είπε κλείνοντας ο Βαγγέλης Γερμανός.
Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο
- Κέιτ Χάντσον: Η αντίδραση της όταν μαθαίνει την υποψηφιότητα της στα Όσκαρ μαζί με τη μητέρα της Γκόλντι Χον
- NBA: Ασταμάτητοι οι Σπερς, με νίκες συνέχισαν Κλιπέρς και Μπουλς (vids)
- Σαλβαντόρ Νταλί: Το απεγνωσμένο άλμα προς το μεγαλείο
- ΗΠΑ: Ζητούν εν λευκώ άδεια για στρατιωτική παρουσία στη Γροιλανδία – Η συμφωνία του 1951 που «πατάει» ο Τραμπ
- Πέθανε ο δημοσιογράφος Σπύρος Καρατζαφέρης
- Κακοκαιρία στην Αττική: Στο ίδιο έργο θεατές – Τα νότια προάστια μετρούν τις πληγές τους


