Σπίτι με το MEGA: To πιο λαμπρό ρεβεγιόν με Πάολα και Πλούταρχο
Αμέτρητες επιτυχίες
Το πιο λαμπερό ρεβεγιόν Χριστουγέννων ξεκίνησε στο Σπίτι με το MEGA.
Η εκπομπή που κρατάει την καλύτερη συντροφιά στο κοινό κάθε Σαββατόβραδο έχει ετοιμάσει μια αξέχαστη βραδιά για την παραμονή των Χριστουγέννων.
Η Πάολα και ο Γιάννης Πλούταρχος τραγουδούν όλες τις μεγάλες τους επιτυχίες αλλά και αγαπημένα κομμάτια από την ελληνική δισκογραφία.
Η Ρούλα Κορομηλά έχει στο πλευρό της τους δύο δημοφιλείς καλλιτέχνες και μια παρέα από γνώριμα και αγαπημένα πρόσωπα σε ένα εορταστικό show με κέφι, μουσική, τραγούδι και πολύ χορό.
Η Πάολα με την αυθεντική λαϊκή φωνή και την εκρηκτική σκηνική παρουσία και ο Γιάννης Πλούταρχος με την αισθαντική ερμηνεία των μεγάλων επιτυχιών του συναντιούνται επί σκηνής και μας χαρίζουν μοναδικές μουσικές στιγμές και ντουέτα-έκπληξη.
Στο ξεκίνημα της ξεχωριστής αυτής νύχτας οι παιδικές φωνές της χορωδίας του Σπύρου Λάμπρου μας μεταφέρουν τη μαγεία των Χριστουγέννων με κάλαντα και τραγούδια. Τ
η δική του νότα στο χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα θα δώσει ο λυράρης Νίκος Ζωιδάκης, με τις μαντινάδες του, ενώ παραδοσιακά συγκροτήματα θα μας ξεσηκώσουν με χορούς από την Κρήτη και τον Πόντο.
Δείτε ζωντανά την εκπομπή
- Χάρις Αλεξίου: Αν ζούσες συνέχεια με τον έρωτα θα ήσουν ένας παλαβός, πρέπει να πάμε παρακάτω, να αγαπήσουμε και αλλιώς
- Ποιος φοβάται τον Ευάγγελο Βενιζέλο; – Γιατί τον στοχοποιεί το Μαξίμου
- Προφυλακίστηκε ο σμήναρχος που κατηγορείται για κατασκοπεία – Δηλώνει ανακουφισμένος με τη σύλληψή του
- Ο Μαγκουάιρ εξηγεί την κίνηση – ματ του Κάρικ και «δικάζει» τον Αμορίμ
- Χανιά: Ο Ρώσος πρώην δήμαρχος και οι επαφές με τη ρωσόφωνη μαφία – Βίντεο ντοκουμέντο από την εμπρηστική επίθεση
- Κομισιόν: Ερώτηση ευρωβουλευτών για το ναυάγιο στη Χίο – Ζητούν απαντήσεις σε τρία κρίσιμα ζητήματα




