Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Χάρι - Μέγκαν: Οι «πειραγμένοι» υπότιτλοι στο εκρηκτικό ντοκιμαντέρ του Netflix

Χάρι – Μέγκαν: Οι «πειραγμένοι» υπότιτλοι στο εκρηκτικό ντοκιμαντέρ του Netflix

Η σημαντική διαφορά στα τρέιλερ Χάρι - Μέγκαν για το Netflix.

Σε μία πολύ σημαντική διαφορά στις δύο εκδόσεις του τρέιλερ για το εκρηκτικό ντοκιμαντέρ του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ για το Netflix εστίασαν οι τηλεθεατές.

Οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας παρακολουθούν με αγωνία κάθε νέα είδηση για το ντοκιμαντέρ του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Διαβάστε επίσης: Βρετανία: Αντιδράσεις για τη στιγμή που η Μέγκαν αστειεύεται με την υπόκλιση στην Ελισάβετ

Αυτή τη φορά εστίασαν σε μια πολύ σημαντική διαφορά στις δύο εκδοχές του τρέιλερ του εκρηκτικού ντοκιμαντέρ. Οι υπότιτλοι για τα τρία τελευταία επεισόδια του ντοκιμαντέρ του Χάρι και της Μέγκαν είναι διαφορετικοί.

Οι διαφορετικοί υπότιτλοι για το τρέιλερ που αναρτήθηκε στο Twitter και εκείνο στην ιστοσελίδα του Netflix προκάλεσε εντύπωση στους τηλεθεατές που περιμένουν με αγωνία τα επόμενα επεισόδια του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Η διαφορά είναι στη χρήση του «they» στον εκρηκτικό ισχυρισμό του πρίγκιπα Χάρι. Ότι δηλαδή αυτοί «ευχαρίστως έλεγαν ψέματα για να προστατεύσουν» τον πρίγκιπα Γουίλιαμ. Αρνήθηκαν όμως, όπως αναφέρει, να πουν την αλήθεια για να προστατεύουν τον ίδιο και τη Μέγκαν Μαρκλ.

Χάρι – Μέγκαν: Χαμένοι στη μετάφραση του Netflix

Οι ισχυρισμοί του, σύμφωνα με το News.com.au, θεωρήθηκαν χτύπημα στη βασιλική οικογένεια. Η χρήση του «they» θεωρήθηκε ότι αφορά στο παλάτι. Ότι άνθρωποι του παλατιού έλεγαν ψέματα για να προστατεύσουν τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Υπάρχει όμως μια πολύ σημαντική διαφορά σε φωτογραφίες από το site του Netflix ως προς τον ισχυρισμό του πρίγκιπα Χάρι. «Τα βρετανικά media ήταν ευτυχή να πουν ψέματα».

Στο επίμαχο βίντεο, ο πρίγκιπας Χάρι κατηγορεί μέλη του παλατιού για «θεσμικό gashlighting».

Αυτό έρχεται να προστεθεί ως ένα ακόμα επεισόδιο στη διαμάχη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ με τον βρετανικό Τύπο. Έχουν εκφράσει ανοιχτά τη δυσαρέσκειά τους για τον τρόπο με τον οποίο έχουν παρουσιαστεί στα βρετανικά ΜΜΕ.

Στο πρώτο μέρος του ντοκιμαντέρ για το Netflix, ο πρίγκιπας Χάρι ανέφερε ότι τους κυνηγούσαν οι εφημερίδες και ότι επικρατούσε τρέλα για ό,τι αφορά τη Μέγκαν Μαρκλ.

Το ζευγάρι έχει κατηγορηθεί για τα πλάνα που χρησιμοποιήθηκαν στο ντοκιμαντέρ για να υποστηρίξουν τους ισχυρισμούς τους. Αξιοποιήθηκαν ουσιαστικά πλάνα από φωτογράφους που κάλυπταν άλλα πολύ διάσημα πρόσωπα, όχι τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ.

Μια φωτογραφία για παράδειγμα που χρησιμοποιήθηκε ήταν από την πρεμιέρα της ταινίας Harry Potter. Είχε μάλιστα τραβηχτεί πέντε χρόνια πριν αρχίσουν να βγαίνουν ο πρίγκιπας Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ.

Sports in

Oλυμπιακός: Γητευτής ονείρων

Ο Ολυμπιακός του σήμερα είναι ικανός για τα πάντα. Οι δε ποδοσφαιριστές του αποφασισμένοι στον απόλυτο βαθμό, να τα δώσουν όλα. Γιατί πολύ απλά, θέλουν τα να νιώσουν όλα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024