Γαρμπή-Φλωρινιώτης μαζί στη σκηνή 40 χρόνια μετά το «Πειράζει που είμαι φίρμα»
Η Καίτη Γαρμπή έκανε φωνητικά στον Γιάννη Φλωρινιώτη στο συγκεκριμένο τραγούδι
Η Καίτη Γαρμπή προσκάλεσε στη σκηνή του NOX όπου εμφανίζεται μαζί με τον Αντώνη Ρέμο κάθε Σάββατο και Κυριακή έναν παλιό της γνώριμο, τον Γιάννη Φλωρινιώτη.
Η τραγουδίστρια πριν από λίγες ημέρες είχε μοιραστεί με αφορμή το τραγούδι που ερμήνευσαν στο J2US η Μπέσσυ Αργυράκη και ο Τόλης Παπαδημητρίου τη συγκίνησή της. Στο τραγούδι «Πειράζει που είμαι φίρμα» που έχει ερμηνεύσει ο Γιάννης Φλωρινιώτης φωνητικά έκαναν εκείνη και η αδελφή της, Λιάνα.
«Πόσο συγκινούμαι που ακούω αυτό το τραγούδι. Στην κανονική του εκτέλεση κάνουμε φωνητικά με την αδερφή μου. Μιλάμε για τον πιο εκκεντρικό τραγουδιστή της Ελλάδας με εντυπωσιακά και πρωτοποριακά σόου. Ήταν πολύ μπροστά για την εποχή του. Εγώ τον Γιάννη τον λατρεύω, τον θαυμάζω», είχε αναφέρει αρχικά για τον Γιάννη Φλωρινιώτη.

Στη συνέχεια μοιράστηκε με τον κόσμο: «Θυμάμαι το ’79-’80 που ήμασταν με την αδερφή μου στην ‘Αθηναία’, εμείς δεν ήμασταν το μπαλέτο του Φλωρινιώτη όπως γραφόταν – ήμασταν οι βασικές του τραγουδίστριες. Θυμάμαι το ’78-’80 περίπου που ήμασταν στην ‘Νέα Αθηναία’ είδα τόσο διάσημο κόσμο μαζεμένο όσο δεν έχω δει στη ζωή μου. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Μάνος Χατζιδάκις, ο οποίος τον θαύμασε, τον χειροκρότησε. Ήταν σπουδαίος καλλιτέχνης ο Γιάννης, ήταν συγκλονιστικός. Τότε ήταν συγκλονιστικός.
«Άλλαζε πουκάμισα ανά τρία λεπτά και πηγαίναμε και του στύβαμε με τη Λιάνα τα πουκάμισά του για να στεγνώσουν», είχε αποκαλύψει για τις στιγμές τις συνεργασίας της με τον Γιάννη Φλωρινιώτη η Καίτη Γαρμπή.
Όταν ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε προ ημερών στο NOX οι δυο τους τραγούδησαν μαζί στη σκηνή και ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε τις στιγμές τους.
- Τα παιδιά με τα αποπαίδια του Λανουά και τα σενάρια για δυο ρέφερι
- Rolex και τα Oscars®: Μια διαχρονική δέσμευση στην τέχνη του κινηματογράφου
- Finalissima 2026: Από το Κατάρ και το Λονδίνο, στο «Μπερναμπέου» οδεύει το Ισπανία – Αργεντινή
- Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους 22χρονος που κατείχε υλικό παιδικής πορνογραφίας
- Οι εκστρατείες για τα Όσκαρ συνήθιζαν να είναι σοβαρές – Μετά εμφανίστηκε ο Τιμοτέ Σαλαμέ
- Ο παλμός της πόλης χτυπάει για 21 χιλιόμετρα: Η μοναδική εμπειρία του 14ου Ημιμαραθωνίου της Αθήνας
- Καταναλωτές σε survival mode: Ψωνίζουν μόνο τα απαραίτητα – κόβουν από παντού
- Διπλασιάστηκαν από το 1950 οι ημέρες που κλεινόμαστε μέσα λόγω ζέστης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 12.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/maximilien-t-scharner-GExOn1lUED0-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442